Hyppää sisältöön
Etusivu / Koulutus / Verkkosivujen perusteet / Mitä tietoja päivitetään Kilta-järjestelmän kautta
Anna Autio, järjestökoordinaattori
Julkaistu 18.3.2021
Päivitetty 5.3.2024

Killasta siirtyy verkkosivuille seuraavat tiedot:

  • Piirien ja yhdistyksien yhteystiedot
  • Työntekijöiden, yhteyshenkilöiden ja luottamushenkilöiden yhteystiedot
  • Tapahtumat
  • Vertaistukihenkilöiden tiedot

Piirien ja yhdistyksien yhteystiedot

Yhteystiedot päivitetään verkkosivuille Kilta-järjestelmän kautta. Tiedot siirtyvät automaattisesti Killasta yhdistyksen/piirin tiedoista yhteystiedot-välilehdeltä. Yhteystiedoista verkkosivuille päivittyy osoitetiedot, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, verkkosivuosoite ja lisätiedot verkkosivuille kohdan tiedot.

 

Piirien/yhdistyksien työntekijöiden, yhteyshenkilöiden ja luottamushenkilöiden tiedot

Työntekijöiden ja yhteyshenkilöiden tiedot
Työntekijöiden tiedot pitää kirjata ensiksi Kilta-järjestelmään. Tiedot kirjataan samalla tavalla kuin jäsentiedot, paitsi henkilölle ei lisätä jäsenyyttä.
Henkilö pitää muistaa liittää kyseiseen piiriin tai yhdistykseen yhteystieto-välilehdeltä löytyvästä kohdasta Hae organisaatio (kirjoita organisaation nimi tai sen osa ja hae). Jos haluat vielä, että henkilön tietoihin tulee kyseisen organisaation osoitetiedot, niin laita vielä ruksi kohtaan Käytä organisaation osoitetta. HUOM! Killassa tämän toiminnon käyttö on sallittu vain liiton ja piirin tasoisilla tunnuksilla.

Tiedot päivittyvät Killasta automaattisesti henkilö tietoihin lisätyn organisaation sivuille, mutta viiveellä (jopa 15 min). Jos piirillä on useita organisaatioita Killassa (esim. joustomallia noudattavat piirit), täytyy näistä valita juuri se organisaatio, johon kotisivut kytkeytyvät.

Verkkosivuille pystyy myös lisäämään kuvan työntekijästä ja tämä tapahtuu yhteystietovälilehdeltä kohdasta Valitse kuva. Jos kuvaa ei ole lisätty, tulee yhteystietoihin kuvituskuva.

Luottamustoimitiedot
Luottamustiedot päivitetään Kilta-järjestelmän kautta. Luottamustiedot, jotka ovat katseluhetkellä voimassa, päivittyvät Kilta-järjestelmästä automaattisesti verkkosivuille mutta viiveellä (jopa 15 min). Tiedot näkyvät verkkosivuilla yhdistyksen/piirin Yhteystiedot – Luottamustoimihenkilöt -kohdassa.

Aktiiviset luottamustoimet päivitetään Killassa kunkin henkilön jäsenyystiedoista. Jos henkilöllä useampi luottamustoimi, näkyvät nämä kaikki omina tietoinaan verkkosivuilla. Luottamustoimissa näkyvät luottamushenkilön nimi, luottamustoimi, henkilön sähköpostiosoite (ei pakollinen tieto) ja puhelinnumero (ei pakollinen tieto). Verkkosivuille pystyy myös lisäämään kuvan luottamustoimihenkilöistä ja tämä tapahtuu yhteystietovälilehdeltä kohdasta Valitse kuva. Jos kuvaa ei ole lisätty, tulee yhteystietoihin kuvituskuva.

Kaikki tähdellä merkityt kohdat tulee täyttää tai Kilta herjaa tallennettaessa.

Vertaistukihenkilöiden tiedot

Piirit päivittävät koulutettujen ja sopimuksen tehneiden vertaistukihenkilöidensä tiedot Kilta-järjestelmään. Tiedot kirjataan kunkin henkilön välilehdelle vertaistukihenkilötiedot. Tähän vaaditaan lisä-käyttöoikeus Kilta-järjestelmässä, joten pyydäthän lisäoikeuksia osoitteesta tiketti@sydan.fi .
Killasta tiedot siirtyvät rajapinnan kautta automaattisesti verkkosivuille vertaistukihakupalveluun joka löytyy osoitteesta www.sydan.fi/vertaistukihaku .

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut