Hyppää sisältöön
Etusivu / Koulutus / Verkkosivujen perusteet / Mitä tietoja päivitetään Kilta järjestelmän kautta

Kilta järjestelmästä verkkosivuille saamme seuraavat tiedot:

  • Piirien ja yhdistyksien yhteystiedot
  • Työntekijöiden, yhteyshenkilöiden ja luottamushenkilöiden yhteystiedot
  • Tapahtumat
  • Vertaistukihenkilöidentiedot

Piirien ja yhdistyksien yhteystiedot

Yhteystiedot päivitetään verkkosivuille Kilta järjestelmän kautta. Tiedot siirtyvät automaattisesti Killasta yhdistyksen/piirin tiedoista yhteystiedot välilehdeltä. Yhteystiedoista verkkosivuille päivittyy osoitetiedot, puhelinnumero, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite, verkkosivuosoite ja lisätiedot verkkosivuille kohdan tiedot.

 

Piirien/yhdistyksien työntekijöiden, yhteyshenkilöiden ja luottamushenkilöiden tiedot

Työntekijöiden- ja yhteyshenkilöidentiedot
Työntekijöiden tiedot pitää kirjata ensiksi Kilta järjestelmään. Tiedot kirjataan samalla tavalla kuin jäsententiedot paitsi henkilölle ei lisätä jäsenyyttä.
Henkilö pitää muistaa liittää kyseiseen piiriin tai yhdistykseen yhteystietovälilehdeltä löytyvästä kohdasta hae organisaatio ja tämän eteen kirjoitat organisaation mihin haluat liittää henkilön. Jos haluat vielä että henkilöntietoihin tulee kyseisen organisaation osoitetiedot niin laita vielä ruksi kohtaan käytä organisaation osoitetta. HUOM! Killassa tämän toiminnon käyttö vain liiton ja piirin tasoisilla tunnuksilla.

Verkkosivuille pystyy myös lisäämään kuvan työntekijästä ja tämä tapahtuu yhteystietovälilehdeltä kohdasta valitse kuva. Jos kuvaa ei ole lisätty tulee yhteytietoihin kuvituskuva verkkosivuille näkyviin.

Luottamustoimitiedot
Luottamustiedot päivitetään Kilta järjestelmän kautta. Luottamustiedot jotka ovat voimassa päivittyvät Kilta järjestelmästä automaattisesti verkkosivuille. Tiedot näkyvät verkkosivuilla yhdistyksen/piirin yhteystiedot kohdassa. Luottamustiedot päivitetään Killassa kunkin henkilön jäsenyystiedoista. Jos henkilöllä useampi luottamustoimi näkyvät nämä kaikki omina tietoinaan verkkosivuilla. Luottamustoimissa näkyvät luottamushenkilönnimi, luottamustoimi, henkilön sähköpostiosoite (ei pakollinen tieto) ja puhelinnumero (ei pakollinen tieto).
Verkkosivuille pystyy myös lisäämään kuvan luottamustoimihenkilöistä ja tämä tapahtuu yhteystietovälilehdeltä kohdasta valitse kuva. Jos kuvaa ei ole lisätty tulee yhteytietoihin kuvituskuva verkkosivuille näkyviin.

 

Vertaistukihenkilöidentiedot

Piirit päivittävät koulutettujen ja sopimuksen tehneiden vertaistukihenkilöidensä tiedot Kilta järjestelmään. Tiedot kirjataan kunkin henkiön välilehdelle vertaistukihenkilötiedot. Tähän tehtävään vaaditaan erityisoikeus Kilta järjestelmään, joten pyydäthän tätä jasepalvelu@sydanliitto.fi , jos se sinulta puuttuu.
Killasta tiedot siirtyvät rajapinnan kautta automaattisesti verkkosivuille vertaistukihaku palveluun joka löytyy osoittesta www.sydan.fi/vertaistukihaku .

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut