Hyppää sisältöön
Etusivu / Toiminnan suunnittelu / Yhteneväisten toimintasuunnitelmien rakentaminen ja Sydänliiton strategian hyödyntäminen

Yhteneväisten toimintasuunnitelmien rakentaminen ja Sydänliiton strategian hyödyntäminen

Sydänliitossa pyrimme rakentamaan toimintasuunnitelmat toisiaan tukeviksi. Sydänyhdistys osallistuu Sydänliiton yhteiseen strategiaprosessiin ja sitoutuu yhdessä hyväksyttyyn strategiaan ja sen toteutukseen soveltuvin osin.

Anna Autio, järjestökoordinaattori
Julkaistu 12.3.2024
Päivitetty 25.9.2024

Sydänliiton strategia toimii hyvänä pohjana sydänyhdistyksen toiminnan suunnittelussa, ja siitä voi valita omalle yhdistykselle sopivia teemoja tai painopisteitä. Strategia luodaan viisivuotiskaudeksi ja se ohjaa Sydänliiton toimintaa. Strategia hyväksytään liiton syyskokouksessa.

Tutusustu Sydänliiton strategiaan sydan.fi:n puolella

Tämä kuva esittää, kuinka voimme rakentaa toisiaan tukevia toimintasuunnitelmia Sydänliiton yhteisen strategiamme ohjaamana. Tällä toimintatavalla tavoittelemme yhdistyksenne seuraavan vuoden toimintasuunnitelman sujuvaa rakentamista.

Pyrimme noudattamaan tulevina vuosina Sydänliitossa tätä toimintamallia.

Voit ladata omaan käyttöösi ehdotuksemme sydänyhdistyksen hallinnon vuosikellosta ja toimintasuunnitelmien laatimisprosessista. Tiedostoa voi muokata itselle paremmin sopivaksi.

Lataa muokattava PowerPoint-pohja

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut