Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista marraskuu 2023 / Sydänyhdistysten toiminta entistä paremmin näkyviin lähellä.fi -palvelun kautta

Sydänyhdistyksillä on paljon toimintaa, jolla edistetään väestön hyvinvointia ja terveyttä, sekä tuetaan sydänsairastuneita ja heidän läheisiään.  

Lähellä.fi -palvelussa mikä tahansa yhdistys voi kuvata helposti sekä pitkäkestoisen toimintansa, että yksittäiset tapahtumansa. Sivusto tarjoaa asukkaille, muille yhdistyksille ja yhteistyökumppaneille tietoa järjestöjen hyvinvointia ja terveyttä edistävistä toiminnasta sekä tukee myös sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia asiakas- ja palveluohjauksessa.  

Lähellä.fi -palvelun kautta yhdistykset pääsevät mukaan myös Palvelutietovarantoon. Palvelutietovarannon ja Lähellä.fi:n välille ollaan parhaillaan tekemässä integraatiota, joka mahdollistaa Lähellä.fi-verkkopalveluun syötettyjen ja Y-tunnuksen ilmoittaneiden yhdistysten tietojen (pitkäkestoinen toiminta) siirtymisen automaattisesti Palvelutietovarantoon, josta niitä on mahdollista integroida myös muihin verkkopalveluihin, kuten esim. kuntien ja hyvinvointialueiden verkkosivuille tai erilaisille palvelutarjottimille.  

Huomion arvoista on myös se, että monet hyvinvointialueet ja kunnat ovat ottaneet yhdeksi järjestöavustusten kriteeriksi sen, että avustetun toiminnan pitää olla kuvattuna joko lähellä.fi -palvelussa tai Palvelutietovarannossa.

Meillä on sydänyhdistyksissä paljon hienoa toimintaa, nyt on aika nostaa sitä entistä paremmin esiin. Eli lämmin suositus ottaa Lähellä.fi -verkkopalvelu käyttöön.

Lähellä.fi- palvelun käyttö on maksutonta.

 

Miten otan Lähellä.fi -palvelun käyttöön?

Lähellä.fi:n käyttöön on tarjolla tukea esimerkiksi valtakunnallisten infotilaisuuksien muodossa.  Loppuvuoden aikana on tulossa vielä yksi valtakunnallinen Lähellä.fi- infotilaisuus 12.12. 17-18:30. Mukaan voi ilmoittautua osoitteessa: Lähellä.fi | Lähellä.fi-infot ja -koulutukset (lahella.fi) 

Voit ottaa Lähellä.fi -palvelun käyttöösi myös alla näkyvän kuvaohjeen avulla.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut