Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista kesäkuu 2024 / Syksyn koulutuksia: vaikuttamista, jäsenhankintaa ja Siviksen kursseja

Syksyn koulutuksia: vaikuttamista, jäsenhankintaa ja Siviksen kursseja

Kesäloman kynnyksellä jaamme vielä tietoa tulevista syksyn koulutuksista.

Anna Autio, järjestökoordinaattori
Julkaistu 17.6.2024

Tiesitkö, että Yhdistyspalvelussa on oma koulutuskalenteri? Se löytyy otsikon Koulutukset alta. Sinne kerätään nimenomaan yhdistystoimijoillemme suunnatut koulutukset. Tutustu kalenteriin täällä ja ilmoittaudu jäsenhankinnan webinaariin tai  mielenkiintoisiin yhteiskunnallisen vaikuttamisen koulutuksiin.

Opintokeskus Siviksen kurssit ja infotilaisuudet käynnistyvät jo elokuussa

Sivis kouluttaa yhdistysihmisiä, vahvistaa digitaitoja ja tiedottaa koulutuspaketeistaan. Suomen Sydänliitto on Siviksen jäsenjärjestö. Tutustu syksyn koulutustarjontaan ja ilmoittautumisaikoihin täällä:  Syksyn koulutukset – oivalluksia ja oppimisen iloa – SivisNYT

Sivis tarjoaa myös monta valmista pakettia yhdistyksille, eli verkkoalustan ja sapluunan Yhdistyskehittäjä-, Yhdistysviestijä-, Vapaaehtoisjohtaja-, Verkkovertaisohjaaja- ja Yhdistysvaikuttaja-verkkokursseille. Koulutusten keston tulee olla 5-8 viikkoa ja kouluttajan tulee löytyä omasta takaa, mutta Siviksen jäsenjärjestöille Yhdistystoiminnan verkkokurssien järjestäminen on maksutonta. Yhdistystoiminnan verkkokurssien sisältämistä ohjaustunneista järjestö saa 100 % Sivis-tuen kouluttajan kuluihin. Infotilaisuuden ilmoittautuminen on täällä:  68587 Yhdistystoiminnan verkkokurssien info ja ajankohtaiset – Koulutuksen tiedot | Sivisverkko (ok-sivis.fi)

 

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut