Hyppää sisältöön
Etusivu / Jäsenhankinta / Uusia esitepohjia viety Mediapankkiin

Uusia esitepohjia viety Mediapankkiin

Helmikuun alkupuolella pidetyssä jäsenhankintawebinaarissa esittelimme uudet esitepohjat, joita niin piirit, valtakunnalliset kuin yhdistyksetkin voivat hyödyntää esitellessään omaa toimintaansa. Nyt kannattaakin suunnata Mediapankkiin ja tallentaa pohjat omaan käyttöön.

Paula Mäkelä, Vapaaehtoistoiminnan asiantuntija
Julkaistu 20.2.2023
Päivitetty 18.12.2023

Yhdistyksenne toiminnan esittely houkuttelee kohti jäsenyyttä

Jäsenhankinnan tukemiseksi olemme luoneet esitepohjia, joilla piirit, valtakunnalliset ja yhdistykset voivat esitellä omaa toimintaansa ja houkutella myös liittymään jäseneksi.

Esitepohjat löytyvät Mediapankista. Salasana on Sydänyhteisö1.

Paikallisyhdistyksille ja paikalliselle toiminnalle tarkoitetusta pohjasta löytyy kaksi versiota: Word-pohja ja täytettävä PDF-pohja. Pohjassa on ohjeellisesti kerrottu, minkälaisia asioita toiminnasta voisi kertoa ja vinkata esimerkiksi yhdistyksen Facebook-sivusta. Kyseiset ohjetekstit eivät tulostu esitteelle. Nämä pohjat ovat tarkoitettu itse muokattaviksi ja tulostettavaksi. 

Valtakunnallisessa pohjassa esitellään Sydänliiton toimintaa yleisesti, ja siitä löytyy sekä tulostettava PDF-pohja että printtiversio, jonka voi painattaa. Tähän pohjaan ei tarvitse tehdä muutoksia.

Mediapankista löydät myös bannereita ja muita pohjia, joita hyödyntää toiminnan esittelyssä tai jäsenhankinnassa.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut