Hyppää sisältöön
Etusivu / Koulutus / Kilta ja uudet verkkosivut / Yhteyshenkilötietojen hallinnointi sydänsivuilla
Tiina Vuorinen, Järjestökoordinaattori
Julkaistu 6.4.2021
Päivitetty 5.5.2021

Piirien, yhdistyksien ja valtakunnalisten jäsenjärjestöiden työntekijöiden, yhteyshenkilöiden, luottamustoimihenkilöiden ja vertasitukihenkilöiden tiedot lisätään sydänsivuille Kilta järjestelmän kautta. Tämä tapahtuu seuraavalla tavalla:

Työntekijät/yhteyshenkilöt: lisätään Kilta-järjestelmään lähes samalla tavalla kuin jäsenyydet, mutta ei tietenkään lisätä itse jäsenyys tietoja.

 1. Klikkaat Kilta järjestelmässä etusivulla olessasi kohtaa lisää henkilö.
 2. Täytät lomakkeen kaikki pakolliset tiedot, hae kohdasta organisaatiotiedot kyseisen taho eli piiri/yhdistys mihin työntekuijän haluat lisätä ja valitset kohdasta asiakkuudenpäätasosta ei jäsen ja laitat ruksin kohtaan sydänyhteisön työntekijä.
 3. Lopuksi muista klikata kohtaa tallenna ja näin tiedot näkyvät verkkosivuilla välilehdellä yhteystiedot.

 

Luottamustoimitiedot: lisätään kilta järjestelmän kautta seuraavalla tavalla.

 1. Ensiksi henkilö pitää lisätä Kilta järjestelmään joko jäsenenä tai yhteyshenkilönä.
 2. Kun henkilö löytyy Kilta järjestelmästä hänelle voidaan listätä luottamustoimitieto, joka lisätään jäsenyys välilehdeltä kohdasta aktiiviset luottamustoimet ja lisää luottamustoimi.
 3. Luottamustoimilomakkeelta valitset kaikki tarvittavat tiedot: organisaation, luottamustoimen ja aloittamispäivämäärän.
 4. Lopuksi muista klikata kohtaa tallenna ja näin saat tiedot verkkosivuille kohtaan yhteystiedot.
 5. Jos luottamustoimea ei jostain syystä haluta verkkosivuille näkyviin voit tämän myös tässä kohtaa piilottaa. Voit myös piilottaa pelkät yhteystiedot kyseisen henkilön yhteystiedot välilehdeltä jossa löytyy mahdollisuus rukseihin älä näytä puhelinnumeroa verkkosivuilla luottamustietojen yhteydessä sekä älä näytä sähköpostiosoitetta verkkosivuilla luottamustietojen yhteydessä.

Vertaistukihenkilötiedot:  Vertaistukihenkilöiden lisäämiseen tarvitaan lisäoikeuksia Kilta järjestelmään ja vain piirien tunnuksilla sekä valtakunnallisten jäsenjärjestöiden tasoisiin tunnuksiin voidaan tämä oikeus lisätä. Vain sellaisten vertaistukihenkilöiden tiedot voidaan lisätä verkkosivuille, jotka ovat käyneet Sydänliiton vertaistukihenkilökoulutuksen ja ovat tehneet sopimuksen tietojensa antamisesta vertaistukihenkilöhaku palveluun oman piirinsä tai valtakunnallisen jäsenjärjestön kanssa.
Vertaistukihenkilötiedot lisätään Kilta järjestelmästä seuraavalla tavalla.

 1. Henkilö pitää ensiksi lisätä Kilta järjestelmään jäseneksi tai yhteyshenkilöksi.
 2. Haet henkilön Kilta järjestelmästä ja menet tämän vertaistukitiedot välilehdelle, joka löytyy vain jos sinulle on lisätty tunnuksiisi kyseinen oikeus.
 3. Täytät kyseisellä välilehdellä kaikki pakolliset tiedot ja painat lopuksi kohtaa tallenna.
 4. Näin olet saanut tiedot tallennettu Kilta järjestelmään ja sydan.fi sivuille vertaistukihakuun. Tämä kyseinen hakupalvelu löytyy kaikkien piirien, yhdistyksien ja valtakunnallisten verkkosivuilta pääotsikon tukea alta.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut