Hyppää sisältöön
Kulttuuri

Metsäkonsertti

Liikuntaa ja livemusiikkia luonnon helmassa. Hyvinkään Sydänyhdistys järjesti konsertin yhdessäolosta, musiikista, linnunlaulusta ja kahvihetkestä nauttien metsän keskellä.

Kesto, valmistelut ja toteutus

Tapahtuman kesto matkoineen oli 2,5–3 tuntia. Matka kaupungista paikallisen Ladun majalle oli noin 7. km. Osa pyöräili paikalle opastetusti, joku käveli ja kulkuneuvoa tarvitseville hallitus järjesti kimppakyydin.

Yhdistyksen Kulttuuria sydämelle -kerho suunnitteli Metsäkonsertin ja kysyi soittajat ja tiedusteli latuyhdistykseltä yhteistyöhalukkuutta. Hyvinkään Latu tarjosi majansa ympäristön konserttia varten sekä tervetuliaismehut.

Konsertin kesto oli yhden tunnin, jonka jälkeen kahviteltiin ja jotkut paistoivat makkaraa. Konsertti oli kaikille avoin, eikä pääsymaksua peritty. Latuyhdistys peri pienen kahvimaksun. Osallistujat toivat muut omat eväänsä ja istuinalustansa.

Konsertissa soitti ja lauloi aviopari, kitara ja harmonikka soittiminaan.

Vinkkejä

Konserttia varten kannattaa valita paikka, johon liikenteen melu ei kuulu, niin ei tarvitse mitään vahvistinlaitteita. Näin meillä oli. Konsertin esiintyjiä kannattaa lähteä etsimään paikallisista musiikkiopistoista sekä aikuisopistojen musiikkiryhmistä.

Lisätietoja

Marjatta Toivonen, Hyvinkään Sydänyhdistys p. 040 749 2982

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut