Hyppää sisältöön
Etusivu / Piirin uutiset / Etsimme työntekijää Sydänpisteelle

Etsimme työntekijää Sydänpisteelle

Etelä-Suomen Sydnpiirin Helsingin Postitalolla sijaitsevalle Sydänpisteelle haetaan sydänpiste-koordinaattorin työhön sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen.

HUS:n Postitalon kardiologian poliklinikalla sijaitsevalla Sydänpisteellä potilasta ohjataan hoitopolulla aktiiviseen omahoitoon sekä sydänyhdistystoiminnan vertaistuen pariin. Haemme nyt koordinaattoria Sydänpisteen asiakastyöhön. Työ sisältää pienissä määrin myös muuta ”sydäntyötä”, kuten luentojen pitämistä ja asiakaskohtaamisia erilaisissa tapahtumissa.

Arvostamme

  • sydänyhdistystoiminnan tuntemusta
  • työkokemusta sydänpotilaan hoitopolulla
  • sujuvaa älylaitteiden, tietokoneen ja Microsoft Teamsin käyttötaitoa
  • osaamista viestinnästä
  • markkinointihenkisyyttä
  • esiintymiskokemusta

Olet helposti lähestyttävä ja vapaaehtoistoimintaa arvostava sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja, joka ymmärtää vertaistuen merkityksen ja tarttuu toimeen oma-aloitteisesti.

Työ myötäilee pääasiassa poliklinikan aukioloaikoja, mutta sisältää satunnaisesti myös ilta- ja viikonlopputöitä. Pieni työyhteisömme on työhönsä sitoutunut ja joustava, joten edellytämme sitä myös sinulta.

Hankerahoitukseen sidotun työsuhteen kesto on 1.12.2022-31.8.2023. Työsuhde voi jatkua pidempäänkin, mikäli toiminnalle saadaan lisärahoitusta.

Etelä-Suomen Sydänpiiri on Suomen Sydänliiton jäsenorganisaatio, jonka toiminta-alue on entinen Uudenmaan lääni. Noudatamme soveltuvin osin Sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Työhakemukset palkkatoiveineen osoitteeseen anne.kihlman-kitinoja@sydanliitto.fi viimeistään 9.11.2022 mennessä. Lisäksi toivomme maksimissaan 45 sekuntia kestävää videota, jossa esittelet itsesi ja kerrot, miksi juuri sinä olisit oikea henkilö tehtävään. Videon voi lähettää joko sähköpostitse tai WhatsAppilla toiminnanjohtajalle. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten pidä kiirettä. Lisätietoa arkisin klo 8-9 p. 040 572 5082 / toiminnanjohtaja Anne Kihlman-Kitinoja.

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot