Hyppää sisältöön
Etusivu / Jäsenhankinta / Keskustelun tueksi jäsenhankinnassa

Keskustelun tueksi jäsenhankinnassa

Kasvokkainen jäsenhankinta on yhdistystoiminnan ydinosaamista. Mutta mitä tehdä, jos jäsenhankinta tai tuntemattomien ihmisten kanssa juttusille ryhtyminen tuntuu vaikealta? Alle on koottu vinkkejä keskustelun tueksi.

Anna Autio, järjestökoordinaattori
Julkaistu 11.3.2020
Päivitetty 5.3.2024

Jäsenhankintatilaisuuksiin valmistautuminen tuo itsevarmuutta. Jaettavan materiaalin lisäksi voit valmistautua miettimällä sopivia keskustelunavauksia. Kerro oman yhdistyksenne jäseneduista, toiminnasta ja hyvästä meiningistä.  Sydänterveyden edistämiseen ja sairastuneiden tukemiseen liittyy monenlaisia aiheita, jotka nivoutuvat sekä paikalliseen että valtakunnalliseen toimintaan. Voit myös etsiä etukäteen faktoja mainospuheesi tueksi esimerkiksi seuraavista paikoista:

Jakomateriaali auttaa keskustelun ylläpitämisessä. Tukimateriaaleja ovat mm.

  • Liity jäseneksi -lehtinen, jota voit tilata Sydänliiton myynnistä tilaukset@sydanliitto.fi . Lehtisen pdf-versiota pääset lukemaan tästä.
  • Sydän-lehti, jota lähetetään joka yhdistykselle tietty määrä ilmaiseksi. Lehdestä voi tehdä myös maksullisen lisätilauksen jäsenpalvelusta, joko kertaluonteisesti tai jatkuvana lisätilauksena.
  • Sydänliiton valtakunnalliset kampanjat ja niiden materiaalit.
  • Kotisivut, sekä sydän.fi että yhdistyksen omat sivut, jossa voi esitellä yhdistyksen toimintakalenteria.
  • Jäseneksi liittyminen on helppoa sähköisen lomakkeen kautta. Avaa tästä liittymislomake.

Käy tutustumassa sähköiseen liittymislomakkeeseen. Linkki lomakkeelle kannattaa lisätä kotisivuillenne useaan kohtaan, jotta kävijä löytää sen helposti. Yhdistyksille on tehty omat lomakkeet, jotka ehdottavat automaattisesti juuri teidän yhdistyksenne jäsenyyttä. Jos teillä ei ole tällaista, ole yhteydessä jäsenpalveluun jasenpalvelu@sydanliitto.fi .

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut