Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista syyskuu 2024 / Kiitos vahvasta ja pitkäjänteisestä työstä ─ Sydänmerkki on Suomen 9. arvostetuin brändi  

Kiitos vahvasta ja pitkäjänteisestä työstä ─ Sydänmerkki on Suomen 9. arvostetuin brändi  

Kiitos vahvasta ja pitkäjänteisestä työstä ─ Sydänmerkki on Suomen 9. arvostetuin brändi  

Teija Keso, Asiantuntija, Sydänmerkki Antti Ukkonen, Asiantuntija, markkinointi ja viestintä
Julkaistu 13.9.2024

Kiitos vahvasta ja pitkäjänteisestä työstä ─ Sydänmerkki on Suomen 9. arvostetuin brändi  

Taloustutkimus julkisti elokuun lopussa Brändien arvostus 2024-tutkimuksen* tulokset, jossa kysyttiin mitä brändejä suomalaiset arvostavat. 683 brändin joukosta Sydänmerkki teki hurjan nousun arvostetuimpien brändien top 10 joukkoon, sijalle 9. Nousu oli huima vuoden 2023 vuoden sijoituksesta 17.   

Tuloksista on upea huomata, että myös kaikkein kriittisin 1997–2012-syntyneiden nuorten sukupolvi on löytänyt Sydänmerkistä arvojaan vastaavan brändin. Sydänmerkki sijoittui tämän sukupolven vastauksia erikseen tarkasteltuna sijalle 9.  

Tämän vuoden upea sijoitus top 10 joukkoon on pitkäjänteisen työn tulosta. Suuri kiitos upeasta tuloksesta kuuluu kaikille teille yhdistyksissä, piireissä ja alueilla! Olette tehneet upeaa työtä, joka näkyi selkeästi tutkimuksen tuloksissa. Jokainen kohtaaminen, jossa Sydänmerkkiä tuodaan esille arkea helpottavana ja luotettavana työkaluna, rakentaa Sydänmerkin tunnettuutta ja arvostusta.  

Nyt on yhteisen juhlinnan aika! Tästä on hyvä jatkaa suomalaisten arvostamien Sydänmerkki-tuotteiden, -aterioiden ja –reseptien tuomista yhä useamman tietoisuuteen. 

Tutustu lisää Sydänmerkkiin Sydänmerkin verkkopalvelusta: www.sydanmerkki.fi ja yhdistyspalvelun Ruoka ja ravitsemus –osioon: sydan.fi/yhdistyspalvelu/toiminta/ruoka-ja-ravitsemus. 

*Suomen arvostetuimmat brändit -tutkimus, Taloustutkimus. Tutkimuksessa oli mukana 683 eri brändiä​. Tutkimukseen vastasi valtakunnallisesti yli 6000 15–79-vuotiasta suomalaista.  https://www.taloustutkimus.fi/ajankohtaista/uutisia/arvostetuimmat-brandit-suomessa-2024.html 

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut