Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista lokakuu 2024 / Loppuvuoden jäsenhankinnan kampanja

Loppuvuoden jäsenhankinnan kampanja

Loka-joulukuu on jo pitkään ollut jäsenhankinnassa niin sanottua ilmaista kautta. Sydänyhdistyksissä tehdään hienoa jäsenhankintaa, josta isoin osa kasvokkain. Tuemme sydänyhdistysten loppuvuoden jäsenhankintaa muutamilla uusilla kuvilla sekä Facebook-mainoskampanjalla.

Anna Autio, järjestökoordinaattori
Julkaistu 17.10.2024

Sydänyhdistyksissä tehtävä jäsenhankinta on arvokasta. Suurin osa siitä on kasvokkaista, mutta muitakin keinoja on käytössä.  Jäsenhankinnan tukemiseksi mediapankkiin on viety uusia, sosiaaliseen mediaan sopivia kuvia. Kuvia voi käyttää myös omissa tulosteissa tai ruudulla. Kuvien lisäksi mediapankista löytyy myös kaksi mallitekstiä kuvan kylkeen.

Aineisto on mediapankissa omassa kansiossaan Loka-joulukuun 2024 kampanja. Mediapankin salasana: Sydänyhteisö1

Tietoa kuvista

Kaikkea olennaista tietoa kuviin ei saada mahtumaan, joten ne kaipaavat kylkeensä kirjoituksen, kuten some-päivityksen tai kuvatekstin. Tekstissä puhutellaan lukijaa, annetaan tietoa ja ohjataan hänet eteenpäin jäsenpolulla.

  • Instagramissa ja Facebookissa samaan päivitykseen voi lisätä useita kuvia, jotka tulevat neliöinä mukaan
  • Some-neliö on 1080 x 1080 pikselin kokoinen huomionherättäjä-kuva, joka on yleisesti käytössä mm. Instagramissa.
  • 300 x 300 pienempi neliö, 300 x 250 suorakaide ja 940 x 400 suorakaide-banneri, ovat käytössä mm. Sydänliiton omilla sivuilla.

Puuttuuko jokin tärkeä koko? Laita viesti järjestökoordinaattorille Annalle osoitteeseen anna.autio@sydanliitto.fi

 

Mallitekstit

Mallitekstejä saa vapaasti muokata yhdistyksen omaan käyttöön paremmin sopivaksi.

Sydämellistä ystävyyttä — ota ystäväsi mukaan!

Sydämellistä ystävyyttä – pyydä ystävääsi mukaan _______________ Sydänyhdistyksen jäseneksi! Loka-joulukuussa liittyvät jäsenet nauttivat ilmaisesta loppuvuodesta. Tiedätkö ystäväpiirissäsi henkilön, joka kaipaisi tukea sydänsairauteen liittyen? Entä tunnetko jonkun, joka haluaisi tutustua sydämelle terveellisempään elämäntapaan? Ota ystäväsi mukaan sydänyhdistyksen toimintaan ja toimi hänelle oppaana: ehdota hänelle juuri sellaista toimintaa, joka häntä eniten hyödyttää ja kiinnostaa. Voitte täyttää liittymislomakkeen yhdessä täällä.

  • [linkki:    https://kilta.sydanliitto.fi/SydanliittoKotisivut/liittymislomake_uusi.aspx]

 

Liity nyt ja saat loppuvuoden jäsenyyden ilmaiseksi!

Loppuvuoden jäsentarjouksemme on taas täällä! Tule mukaan hauskaan meininkiin ja vertaistuelliseen toimintaan. Loka-joulukuussa liittyminen on maksutonta eli, maksat jäsenmaksun vasta seuraavan vuoden alussa. Saat luotettavaa tietoa ja tukea sydänterveytesi edistämiseksi. _________________:n jäsenenä saat myös Sydän-lehden, erilaisia jäsenetuja sekä paljon tietoa ja tekemistä ryhmien, verkkoluentojen ja muiden palveluiden muodossa.  Lue lisää jäsenyydestä.

  • [linkki:    sydan.fi/tule-mukaan/liity-jaseneksi]

 

Ohjauslinkki

Jäsenhankintaa tavoittelevien some-päivitysten tulisi sisältää linkki Sydänliiton sivulle, jotta ihmiset siirtyvät jäsenpolulla eteenpäin. Linkki voi ohjata Sydänliiton yhteiselle Liity jäseneksi -sivulle (https://sydan.fi/tule-mukaan/liity-jaseneksi/) tai suoraan liittymislomakkeelle (https://kilta.sydanliitto.fi/SydanliittoKotisivut/liittymislomake_uusi.aspx)

 

Maksettua mainontaa

Teemme maksettua mainontaa Facebookissa ajalla 28.10-30.11. Kampanjassa tavoitellaan 55-75-vuotiaita Suomessa asuvia henkilöitä. Kannustamme niitä yhdistyksiä, jotka käyttävät Facebookia, tekemään oman FB-postauksen tai jakamaan Suomen Sydänliiton kampanjapostauksen tänä aikana.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut