Hyppää sisältöön
Miksi teemme viestintää?

Käytännössä melkein kaikki tekemisemme on viestintää, sillä pyrimme vaikuttamaan toiseen henkilöön aina jotenkin. Yhteisössämme on melkein 80 000 viestinnän asiantuntijaa, koska me kaikki olemme viestijöitä. Viestintä voi olla esimerkiksi keskustelu toisen ihmisen kanssa, luento tai vaikkapa puhelu tai sähköposti.

Tällä kaikella viestinnän toiminnallamme haluamme nostaa sekä meidän ja palveluidemme tunnettuutta, että kohderyhmien kiinnostusta käyttämään palvelujamme olivat ne sitten tietoa, tukea, yhdistystoimintaa, digitaalisia sovelluksia tai muita hyvinvoinnin ja terveyden palvelujamme. Tutkimusten mukaan meidät koetaan osittain kaukaiseksi ja ei juuri itselle sopivaksi. Siksi tavoitteemme on olla lähempänä kohderyhmiämme, saada aikaan tunnetta ja sitoutumista. Olemme empaattisia ja helposti lähestyttäviä.

Olemme olemassa, jotta vähemmän ihmisiä sairastuisi sydän- ja verisuonisairauksiin ja jotta kukaan, joka on sairastunut, ei jäisi yksin sairautensa kanssa.

Mitä kaikella viestinnällä haluamme saada aikaan sisällöllisesti?
  • innostaa pieniin elintapojen muutoksiin
  • tarjota luotettavaa ja kuluttajaa helpottavaa sisältöä sydänsairauksista ja niiden ennaltaehkäisystä
  • antaa sairastuneelle tukea elämään sairauden kanssa
  • Haluamme olla siellä, missä kohderyhmämme ovat – oli ne sitten digitaalisia tai ns. perinteisiä kanavia. Tarjoamme sitä, mistä kohderyhmämme ovat kiinnostuneita.

Lue seuraavaksi