Hyppää sisältöön
Kaikki Mielen hyvinvointi Ryhmät ja kerhot

Porinapiiri

Tuusulan Sydänyhdistys palkittiin Liekki-järjestötyöpalkinnolla 2020 Porinapiiristä, joka on muotoutunut vertaistukitoiminnaksi ja jossa on kohdattu ihmisiä ja tavoitettu myös yksinäisiä.

Markku Holmi
Julkaistu 22.10.2020
Päivitetty 19.11.2020

Kesto

Kerran kuukaudessa

Valmistelut

Porinapiirin kokoontumisia varten uimahallin kahvilan pitäjältä varataan tila ja sovitaan kahvin ja kahvileivän tarjoamisesta osallistujille. Osallistujille jaetaan kahvilippu, jota vastaan kahvilanpitäjä laskuttaa sekä kevät- ja syyskaudella yhdistystä tarjoiluista.

Toteutus

Yhdistyksen asetti tavoitteeksensa näkyvyyden lisääntymisen ja uusien jäseniä houkuttelemisen mukaan toimintaan! Porinapiiri sai alkunsa yhdistysten jäsenistä koostuvasta boccia-ryhmästä, joka kokoontui uimahallilla. Porinapiiristä on muotoutunut vuosien saatossa vertaistukitoimintaa, jossa on kohdattu ihmisiä ja tavoitettu myös yksinäisiä. Ryhmässä keskustellaan vapaamuotoisesti ajankohtaisista asioista ja osallistujien toiveiden pohjalta.

Toimintaa toteuttaa yhdistyksen hallitus tai luottamustoimessa olevat henkilöt. Nykyisin ryhmällä on oma koulutettu vertaistukija.

Toiminnasta markkinoidaan paikallislehden yhdistyspalstoilla, Killan kautta tapahtumakalenterissa ja uutisissa, sähköpostilla, paikallislehdessä tai paikallislehden verkkosivuilla julkaistussa artikkelissa tai minne mennä -tapahtumaosiossa. Lisäksi toiminnasta tiedotettiin yhdistyksen 2 x vuodessa ilmestyvässä toimintaesitteessä.

Materiaalit ja välineet

Yhdistyksen toimintaesite.

Lisätietoa

Pirkko Huhta pirkko.huhta@elisanet.fi p. 040 519 2224

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut