Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydänpisteen uutiset / Hei, sinä terveysalan ammattilainen

Hei, sinä terveysalan ammattilainen

Työskenteletkö sydänpotilaiden kanssa? Onko asiakkaillasi todettu korkeaa verenpainetta, eteisvärinää, sepelvaltimotautia, sydämen vajaatoimintaa tai muuta sydänsairautta?

Sydänliitto ja sen paikalliset Sydänyhdistykset tarjoavat sydänpotilaille paljon tietoa, tukea ja toimintaa. Sydänterveyden parissa työskentelevät terveysalan ammattilaiset ovat tärkeä linkki ohjatessaan potilaitaan sydänjärjestöjen toiminnan pariin. Sydänliitto sekä sen alueelliset ja paikalliset toimijat toimivat myös ammattilaisten apuna. Esimerkiksi Helsingissä Postitalossa toimiva Sydänpiste tarjoaa sydänpotilaille tietoa ja tukea sydänsairaudesta ja sen hoidosta sekä kuntoutusmahdollisuuksista.

Auta meitä kehittymään vastaamalla kyselyyn, johon pääset tästä linkistä. Vastaaminen vie aikaasi 5-10 minuuttia. Kysely sulkeutuu helmikuun lopussa. Kyselyn avulla pystymme kohdentamaan toimintaamme niin, että se palvelee paremmin sekä sydänpotilaita että heitä hoitavia tahoja.

Tilaathan myös terveysalan ammattilaisten uutiskirjeen! Sen avulla saat suoraan sähköpostiisi tietoa sydänyhdistysten ajankohtaisista tapahtumista. Uutiskirje lähetetään 4-6 kertaa vuodessa. Aiemmin ilmestyneet uutiskirjeet löydät täältä.

Ja laita vielä kalenteriisi talteen Sydänviikon päivämäärä 15.5.2024 sekä kellonaika 8.15-9.00. Järjestämme silloin terveysalan ammattilaisille Teams-tapaamisen Sydänviikon teemalla Liikunta ja sydän. Tapaamiseen pääset  tästä linkistä. Tervetuloa mukaan!

Lue seuraavaksi

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot