Flytta dig till innehållet

fi

sv

Hälsa och välbefinnande genom livet

Ett liv -hälsotalkon arbetar för bättre artärhälsa. Det är ett unikt projektsamarbete mellan tre frivilligorganisationer, Diabetesförbundet, Hjärnförbundet och Hjärtförbundet, och en viktig samhällelig spelöppning.

Julkaistu 4.2.2016
Uppdaterad 28.5.2018

De primära målen med projekten i Ett liv -hälsotalkon är att stödja människors hälsa genom livet, förebygga sjukdomar i artärerna och och arbeta för tidig diagnos och att rehabilitering och kamratstöd integreras i godvård av sjukdomar.

Ett liv -hälsotalkon består av flera delprojekt som pågår till slutet av 2017. Projektet finansieras av Penningautomatföreningen.

– Vårt fokus är att främja artärhälsa. Vi har tre prioriteter. Först, vi vill bjuda med alla människor till hälsotalkon. Det betyder att vi alla skall äta lite hälsosammare, motionera lite mera och sova lite längre… och kanske stressa lite mindre, kommenterar Eija Seppänen, kommunikationdirektör för Ett liv -hälsotalkon.

För det andra, vill vi i Ett liv -projektet skall upplysa och informera om riskerna till artärsjukdom för att minska antalet av artärsjuka.

För det tredje, vi vill att människor får god vård och kamratsstöd när de behöver det. Tillsammans kan vi vara mycket effektivare. 

Lue seuraavaksi

Sökning

Hittades 0 resultat