Flytta dig till innehållet

5 posts found.

Date selected: mars 2018

Clear search

​Hyvinvointi lähtee sydämestä ja toteutuu arjessa

Pohjois-Pohjanmaalla terveys ja erityisesti sydänterveys on otettu sydämen asiaksi. Tähän liittyen Oulussa järjestetään sydänsoteriihi 26. maaliskuuta. Keskustelua toivotaan erityisesti uusista tavoista ja mahdollisuuksista sydänpotilaiden sujuvan hoidon toteutumiseen tulevissa hoitoympäristöissä.

Läs artikeln

Sydänviikkoterveiset – tällä kertaa puhemiehen aitiosta

Kiitos sydänväelle onnentoivotuksista uudessa tehtävässäni. Moni on kysynyt mitä kaikkea puhemies tekee? Kiteyttäen: puhemiehen työ liittyy mitä suurimassa määrin sydänviikon teemaan ”yhteistyö”.

Läs artikeln

​Appelsiinipillimehu – se oli parasta

Tänä vuonna vietämme Sydänviikkoa ulkoilun teemalla. Monet sydänyhdistykset järjestävät yhteistyössä Suomen Ladun kanssa monipuolista ohjelmaa ja retkiä. Lähde sinäkin mukaan itsellesi sopivalla tavalla.

Läs artikeln

Lihasvoimaa luonnon helmassa

Lihasvoimaa tarvitaan lähes kaikissa päivittäisissä toiminnoissa. Se on keskeistä esimerkiksi seisomaan noustessa, portaissa kävellessä sekä erilaisissa äkkitilanteissa kuten liukkaalla. Se on pohja hyvälle liikkumis-ja toimintakyvylle. Koskaan ei ole liian myöhäistä vahvistaa lihaksia. Sopivalla harjoittelulla lihasvoimaa voi parantaa. Jos kuntosali ei houkuta, harjoitella voi luonnossakin.

Läs artikeln

Eläkkeelle lähtö – uusi kevät?

Sydänliitto on monessa mukana. Teemme asioita sekä itse että yhteistyössä muiden kanssa, kuten juuri nyt Suomen Ladun ja uuden entistäkin vaikuttavamman Yksi elämä -kokonaisuuden kanssa. Mutta olemmeko vielä tarpeeksi hyvin tunnistaneet eläkkeelle jääntiä nivelkohdaksi, jolla voi olla suuria, niin hyviä kuin huonojakin, terveysvaikutuksia?

Läs artikeln