Flytta dig till innehållet

3 posts found.

Date selected: januari 2018

Clear search

Vatvomatta paras

​Juttelin kerran lämpimikseni ystäväni kanssa, kuinka voisin perustaa jonotustilanteisiin palvelun, jossa kerron, minkä jonoista minä valitsisin, niin asiakas voisi sitten mennä ihan mihin tahansa muuhun jonoon, muttei siihen. Huiman liikeideani takana oli kokemukseni siitä, että usein juuri se jono, jonka minä valitsen, ei liiku mihinkään. Ja muissa jonoissa ihmiset etenevät reippaaseen tahtiin.

Läs artikeln

​Joka vuosi on sydäntyön juhlavuosi

Viime vuonna vietimme maamme itsenäisyyden juhlavuotta, Suomi100-juhlaa. Juhlavuosi oli kiitollisuuden osoitus ennen kaikkea sotiemme veteraaneille ja koko veteraanisukupolvelle heidän työstään Suomen itsenäisyyden saavuttamiseksi. Vaikka juhlavuosi on ohi, on meillä monia juhlan aiheita edelleen.

Läs artikeln

​Uudenvuoden ennuste

Vuodet eivät ole veljiä keskenään. Tai pitänee muotoilla muodikkaan sukupuolineutraalisti: Vuodet eivät ole sukua keskenään. Ovat vuodet miten erilaisia tahansa, rohkenen ennakoida alkanutta vuotta 2018 aiempien vuosien perusteella. Ennusteeni saattaa tosin toteutua vasta keväänkorvalla 2019. Ennusteeni koskee uutta alkoholilakia.

Läs artikeln