Flytta dig till innehållet

3 posts found.

Date selected: augusti 2018

Clear search

Tehdään lupauksia sydämelle

Maailman sydänpäivän (29.9) teema on tänä vuonna My heart, your heart eli minun sydän, sinun sydän. Tällä sloganilla maailman sydänjärjestö WHF kannustaa tekemään lupauksia sydämelle. Ja huolehtimaan myös kaverin sydämestä. Minä lupaan huolehtia paremmin unesta ja levosta, sillä kesän jälkeen on unirytmi mennyt aivan sekaisin. Ja kyllä ruokavaliokin kaipaa taas muutosta.

Läs artikeln

Sydänsote vaikuttaa

Sote ei tule kerralla valmiiksi. Kukin hallitus vuorollaan jättää siihen puumerkkinsä, joissa saattaa näkyä enemmän tai vähemmän kulloisia poliittisia tuulia. Sydänliitto jatkaa puoluepoliittisesti riippumattomalla vaikuttamistiellä ja esittää tutkimustietoihin, kansainvälisiin vertailuihin, sydänterveyden ammattilaisten ja jäsenkenttämme asiantuntemukseen perustuvia rakentavia muutosehdotuksia.

Läs artikeln

Malja ja pala mustikkapiirakkaa Suomen luonnolle

Suomessa juhlitaan Suomen luonnon päivää vajaan kolmen viikon kuluttua. Kuudetta kertaa vietettävä vuosittainen merkkipäivä kääntää lauantaina 25.8. katseet luontoomme ja näyttäytyy luontoaiheisina tapahtumina, liputuspäivänä sekä mustikkapiirakan nauttijoiden laajentuneena joukkona.

Läs artikeln