Hyppää sisältöön

Yleisötapahtumat ja kampanjat

Sydänterveyden edistäminen on meille tärkeää. Järjestämme kaikille avoimia yleisötapahtumia mm. puistoissa ja luontokohteissa, usein yhteistyössä muiden alueen yhdistysten kanssa. Teemme työtä erilaisin kampanjoin liittyen mm. elvytykseen ja sydäniskurin käyttöön, verenpaine- ja kolesteroliasioihin sekä ravitsemukseen ja liikuntaan.

Tutustu yleisötapahtumiin ja kampanjoihin alta.

 

 

Yhdistyksen pop up -pisteet syksyllä 2022

Pop up -pisteillämme voit tavata yhdistyksen työntekijöitä ja vapaaehtoisia Tampereen kaupungin toimipisteissä: palvelukioskeilla, lähitoreilla ja terveysasemilla. Lisäksi meidät voit tavata OLKA-pisteellä Tayssissa sekä Hatanpään sairaalassa. Katso tapahtumakalenterista tarkemmat ajankohdat.

Sydänterveys koskettaa meitä kaikkia. Meiltä saat tutkittua tietoa sydänterveydestä ja tukea sydänsairastuneelle sairauden kanssa elämiseen.

Lisäksi, pisteiltä saat aina tietoa yhdistyksen tarjoamasta ajankohtaisesta ja jatkuvasta toiminnasta sekä voit liittyä jäseneksi yhdistykseemme. Pisteillä on vuonna 2022 vaihtuvia teemoja kuten verenpaine, kolesteroli, sydänterveellinen ravitsemus, Sydänmerkki sekä eteisvärinä. Lisäksi pisteillämme tuodaan esiin Sydänjärjestön valtakunnallisia teemoja.

Työikäisten Sydänpäivä la 8.10. Vapriikissa – kiitos osallistujille!

Asiantuntijatietoa ja vertaistukea Vapriikissa! Haluaisitko tietoa työikäisten rytmihäiriöistä ja tavata muita työikäisiä sydänsairastuneita? Mietitkö, olisiko vertaistuesta hyötyä sinulle itsellesi ja mitä se oikeastaan on? Työikäisten Sydänpäivän ohjelmassa on Tays Sydänsairaalan kardiologin luento rytmihäiriöistä, vertaistuellisia keskustelupajoja, asiantuntijapuheenvuoro vertaistuesta ja mittauspaja. Haluaisitko tietää verenpaineesi vai kiinnostaako mittaus pika-ekg-laitteella?

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot