Hyppää sisältöön

Yleisötapahtumat ja kampanjat

Sydänterveyden edistäminen on meille tärkeää. Järjestämme kaikille avoimia yleisötapahtumia mm. puistoissa ja luontokohteissa, usein yhteistyössä muiden alueen yhdistysten kanssa. Teemme työtä erilaisin kampanjoin liittyen mm. elvytykseen ja sydäniskurin käyttöön, verenpaine- ja kolesteroliasioihin sekä ravitsemukseen ja liikuntaan.

Tutustu yleisötapahtumiin ja kampanjoihin alta.

 

 

Hämeenpuiston Puistofiesta

Koko perheen kaupunkitapahtuma Hämeenpuiston Puistofiesta järjestetään sunnuntaina 7.8.2022 klo 11–16. Tapahtumassa kaupungin toimijat sekä tamperelaiset yritykset ja yhdistykset voivat esitellä toimintaansa toimintapisteillä, joissa kaupunkilaisille tarjotaan elämyksiä ja mahdollisuuksia kokeilla esimerkiksi uutta harrastusta.

Pisteellämme on tarjolla terveysmittauksia ja Nääsville ry tarjoaa puristusvoiman mittausta ja harjoittelua tasapainolaatoilla.

Tampereen Sydänyhdistys tarjoaa osallistujille suositun 1-kanavaisen ekg:n mittauksen lääkinnällisellä Avario-care laitteella. Osallistuja saa tietoa omasta sydämen rytmistään ja käyrän myös halutessaan sähköpostiinsa. Opastamme osallistujia myös oman rannepulssin seurannassa. Sään salliessa pisteellä myös harjoitussydäniskuri ja elvytysnukke. Opastamme maallikkoelvytyksessä ja osallistujat saavat kokeilla, miten sydäniskuri ohjaa elvytystoimia. Kaikki osallistujat voivat osallistua Kaikkea hyvää -ruokakirjan ja Sydänmerkki-tuotekassin arvontaan tällä Nääsvillen kanssa yhteistyössä järjestetyllä pisteellä. Tervetuloa!

Tampereen kaupungilla on oikeus tapahtuman muutoksiin. Kuva: Tampereen kaupunki / Puistofiesta Laura Vanzo

Työikäisten Sydänpäivä la 8.10. klo 9.30–15.30 Museokeskus Vapriikkissa

Asiantuntijatietoa ja vertaistukea Vapriikissa! Haluaisitko tietoa työikäisten rytmihäiriöistä ja tavata muita työikäisiä sydänsairastuneita? Mietitkö, olisiko vertaistuesta hyötyä sinulle itsellesi ja mitä se oikeastaan on? Työikäisten Sydänpäivän ohjelmassa on Tays Sydänsairaalan kardiologin luento rytmihäiriöistä, vertaistuellisia keskustelupajoja, asiantuntijapuheenvuoro vertaistuesta ja mittauspaja. Haluaisitko tietää verenpaineesi vai kiinnostaako mittaus pika-ekg-laitteella?

Tutustu päivän ohjelmaan ja varaa paikkasi nyt, lue lisää täällä.

Yhdistyksen pop up -pisteet syksyllä 2022

Pop up -pisteillämme voit tavata yhdistyksen työntekijöitä ja vapaaehtoisia Tampereen kaupungin toimipisteissä: palvelukioskeilla, lähitoreilla ja terveysasemilla. Lisäksi meidät voit tavata OLKA-pisteellä Tayssissa sekä Hatanpään sairaalassa. Katso tapahtumakalenterista tarkemmat ajankohdat.

Sydänterveys koskettaa meitä kaikkia. Meiltä saat tutkittua tietoa sydänterveydestä ja tukea sydänsairastuneelle sairauden kanssa elämiseen.

Lisäksi, pisteiltä saat aina tietoa yhdistyksen tarjoamasta ajankohtaisesta ja jatkuvasta toiminnasta sekä voit liittyä jäseneksi yhdistykseemme. Pisteillä on vuonna 2022 vaihtuvia teemoja kuten verenpaine, kolesteroli, sydänterveellinen ravitsemus, Sydänmerkki sekä eteisvärinä. Lisäksi pisteillämme tuodaan esiin Sydänjärjestön valtakunnallisia teemoja.