Hyppää sisältöön

Yleisötapahtumat ja kampanjat

Sydänterveyden edistäminen on meille tärkeää. Järjestämme kaikille avoimia yleisötapahtumia mm. puistoissa ja luontokohteissa, usein yhteistyössä muiden alueen yhdistysten kanssa. Teemme työtä erilaisin kampanjoin liittyen mm. elvytykseen ja sydäniskurin käyttöön, verenpaine- ja kolesteroliasioihin sekä ravitsemukseen ja liikuntaan.

Tutustu yleisötapahtumiin ja kampanjoihin alta.

 

 

Seniori! -Hyvinvoinnin ja yhteisöllisyyden tapahtuma Kauppahallissa ma 4.9. klo 10-15

Kauppahalli ja TampereMissio kutsuvat kutsuvat kaikki eläkeläiset innostumaan uusista harrastuksista sekä kehon ja mielen hyvinvoinnista. Mukana veikeä kattaus elämänmakuisia paikallisia esityksiä, paikallisia yhteisöjä ja hyvinvointialan toimijoita. Me olemme mukana Sydänmerkki-teemalla, pyöräytä onnenpyörää! Lue lisää tapahtumasta tästä.

Koilliskarnevaali pe 8.9.

Koilliskarnevaalit kokoavat yhteen koillisen alueen toimijoita ja pääset tutustumaan esimerkiksi alueen harrastusmahdollisuuksiin. Tampereen Sydänyhdistys on ollut jo useamman vuoden mukana tässä hyväntuulisessa tapahtumassa. Olemme mukana tänäkin vuonna.

Tarjoamme maksuttoman terveydenhoitajan tekemän pika-ekg -mittauksen klo 10-12, saat samalla ohjausta pulssin seurantaan. Iltapäivällä klo 12-14 tietoa yhdistyksen toiminnasta ja sydänterveydestä. Lue lisää tästä.

Tesoman hyvinvointikeskus -tapahtuma ti 12.9.

Tervetuloa Tesoman hyvinvointikeskukseen. Tapahtumaa tarjolla klo 11-15. Me olemme paikalla klo 12-14.30. Tule maksuttomaan verenpaineen mittaukseen, saat samalla ohjausta verenpaineen hoitoon. Nähdään Tesomalla!

Lähellä! – kestävän ruokakulttuurin tapahtuma Kauppahallissa la 30.9.

Ihanan vastaanoton saanut Lähellä! -tapahtuma tekee paluun! Kestäviä ruokajärjestelmiä ja lähiruokaa monipuolisesti esiin nostava Lähellä! -tapahtuma juhlistaa kekri-kauden alkua Kauppahallissa. Tapahtumassa jaetaan tietoa siitä, miten pienillä ruokavalion muutoksilla voi suuresti vaikuttaa niin omaan terveyteen kuin myös planeettamme kestävyyteen. Kauppahallin puotien lähiruokatarjontaan puolestaan pääsee tutustumaan kaikilla aisteilla – tietysti myös maistellen ja haistellen.

Kauppahallin käytävillä tuotteita & palveluita esittelee joukko paikallisia pientuottajia ja ruokaterveyden asiantuntijoita. Tapahtuman juontaa Savusuolaa-blogista tuttu toimittaja, kirjailija ja ruokavaikuttaja Janica Brander. Tapahtuma on tuotettu yhteistyössä kestävään ruokajärjestelmään siirtymistä edistävän FUSILLI-hankkeen kanssa. FUSILLI on EU:n tietoa, tutkimusta ja innovointia tukevan Horizon2020-ohjelman rahoittama hanke.

Tervetuloa pysähtymään hetkeksi tärkeän asian äärelle – kaikilla aisteilla samalla nautiskellen! Tampereen Sydänyhdistys on mukana tapahtumassa. Ohjelma täydentyy lähiaikoina.

Yhdistyksen pop up -pisteet

Pop up -pisteillämme voit tavata yhdistyksen työntekijöitä ja vapaaehtoisia Tampereen kaupungin toimipisteissä: palvelukioskeilla, lähitoreilla ja terveysasemilla. Lisäksi meidät voit tavata OLKA-pisteellä Tayssissa sekä Hatanpään sairaalassa. Katso tapahtumakalenterista tarkemmat ajankohdat.

Sydänterveys koskettaa meitä kaikkia. Meiltä saat tutkittua tietoa sydänterveydestä ja tukea sydänsairastuneelle sairauden kanssa elämiseen.

Lisäksi, pisteiltä saat aina tietoa yhdistyksen tarjoamasta ajankohtaisesta ja jatkuvasta toiminnasta sekä voit liittyä jäseneksi yhdistykseemme. Pisteillä on vuonna 2023 vaihtuvia teemoja kuten verenpaine, kolesteroli, sydänterveellinen ravitsemus, Sydänmerkki sekä eteisvärinä. Lisäksi pisteillämme tuodaan esiin Sydänjärjestön valtakunnallisia teemoja.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot