Hyppää sisältöön

Yleisötapahtumat ja kampanjat

Sydänterveyden edistäminen on meille tärkeää. Järjestämme kaikille avoimia yleisötapahtumia mm. puistoissa ja luontokohteissa, usein yhteistyössä muiden alueen yhdistysten kanssa. Teemme työtä erilaisin kampanjoin liittyen mm. elvytykseen ja sydäniskurin käyttöön, verenpaine- ja kolesteroliasioihin sekä ravitsemukseen ja liikuntaan.

Tutustu yleisötapahtumiin ja kampanjoihin alta.

 

 

Yhdistys K50-messuilla la 9.3. klo 11-17 Tampere-talossa

K50-messuilla voi nauttia viihteellisestä ohjelmasta ja mielenkiintoisista tietoiskuista terveydestä, hyvinvoinnista, matkailusta ja kulttuurista. Tampereen Sydänyhdistys on mukana messuilla. Löydät meidät Sorsapuistosalista paikasta numero 127.

Tapahtumassa on mukana monia mielenkiintoisia yrityksiä kertomassa tuotteistaan ja palveluistaan, mukaan voi tarttua esimerkiksi matkatarjouksia, tuliaisia tai remonttivinkkejä tai vaikkapa kuntosalijäsenyys. Tapahtumasta voi ostaa pirkanmaalaisia tuotteita kotiinviemisiksi ja kuulla lähialueiden menovinkkejä ja matkailuideoita, osallistua arvontoihin ja kuulla hyödyllisistä palveluista.

Lisäksi tapahtumassa on kävijöitä ympäri Suomea, joten siellä voi törmätä vanhoihin luokkakavereihin tai tutustua uusiin tuttavuuksiin myös Tampereen rajojen ulkopuolelta.

Messuille on vapaa pääsy!

Lue lisää messuista tästä.

Tapahtumia TAYS keskussairaalan OLKA-pisteellä 2024

Katso ajankohtaiset tapahtumat tästä.

Poimintoja vuoden 2023 tapahtumista

  • Kasvimaalta kikkareeksi – ruoan matka -näyttely lasten kulttuurikeskus Rullassa
  • Lähellä! – kestävän ruokakulttuurin tapahtuma Kauppahallissa la 30.9.2023
  • Tesoman hyvinvointikeskus -tapahtuma ti 12.9.2023
  • Koilliskarnevaali, Linnainmaalla Koilliskeskuksessa pe 8.9.2023

  • Eläkkeellä -tapahtuma Sampolassa
  • Sykettä syksyyn -tapahtuma Uintikeskuksen maauimalassa
  • 112-päivä Metsossa

 

Yhdistyksen pop up -pisteet

Pop up -pisteillämme voit tavata yhdistyksen työntekijöitä ja vapaaehtoisia Tampereen kaupungin toimipisteissä: palvelukioskeilla, lähitoreilla ja terveysasemilla. Lisäksi meidät voit tavata OLKA-pisteellä Tayssissa sekä Hatanpään sairaalassa. Katso tapahtumakalenterista tarkemmat ajankohdat.

Sydänterveys koskettaa meitä kaikkia. Meiltä saat tutkittua tietoa sydänterveydestä ja tukea sydänsairastuneelle sairauden kanssa elämiseen.

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot