Hyppää sisältöön

Apua ja tukea sairauden kanssa

Sairastuminen pysäyttää: se tuo mukanaan uusien asioiden opettelua ja uuteen tilanteeseen tottumista niin sairastuneelle kuin hänen läheisilleen. Me Sydänjärjestössä tarjoamme tietoa, apua ja tukea helposti ja luotettavasti, jokaisen sydänsairaan tarpeita kuunnellen.

Tukea ja toimintaa

Etsitkö tietoa sydänsairastuneille ja heidän läheisilleen tarkoitetuista kursseista tai kenties henkilöä, jonka kanssa voisit jakaa ajatuksia sairastumisesta? Järjestämme kurssien lisäksi paljon toimintaa, jossa voit tavata muita sydänsairauksiin sairastuneita ja heidän läheisiään: yhdistyksen toiminnasta saat tukea vaikkapa osallistumalla yhdistyksen ryhmiin ja liikuntahetkiin. Lue lisää Toiminta-osiosta ja Tapahtumakalenterista. 

Kuntoutuskurssit

Sydänliiton kurssit sopivat sinulle, joka etsit tietoa ja vinkkejä arjen elämään sydänsairauden kanssa. Ryhmämuotoisilla kursseillamme pääset tapaamaan toisia samassa elämäntilanteessa olevia, jakamaan kokemuksia ja oppimaan yhdessä uutta.

Osa kursseista on teemallisia kursseja, joissa käsitellään yhtä asiaa (esim. liikunta, ravitsemus, mielenhyvinvointi tai parisuhde). Voit tulla kurssille yksin tai yhdessä puolisosi tai läheisesi kanssa. Kurssimme ovat maksuttomia. Voit hakeutua kaikille kursseille asuinpaikastasi riippumatta.

Sydänliiton kuntoutuskurssit

Löydä oma tukijasi

Oletko sairastunut tai sairastuneen läheinen? Haluaisitko jutella kokemuksistasi toisen samankaltaista kokeneen kanssa? Usein saman kokenut osaa parhaiten tukea muuttuneessa elämäntilanteessa. Koulutetun vertaistukihenkilön kanssa voit puhua luottamuksellisesti omista ajatuksistasi ja tunteistasi.

Etsi vertaistukihenkilöä

Lähde mukaan toimintaan

Tutustu yhdistyksemme toimintaan ja lähde mukaan osallistumaan tai vaikka järjestämään toimintaa – ihan miten vain itse haluat.

Tapahtumakalenteri

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot