Hyppää sisältöön

Työikäisten toiminta

Työikäisille suunnattua toimintaa – vertaistukea, yhdessä oloa, tietoa ja tekemistä.

Olet tervetullut mukaan, vaikka et vielä olisikaan yhdistyksemme jäsen!

Onko sinulla toive uudesta työikäisten ryhmästä? Kerro toiveesi meille: tampere@sydan.fi.

Tervetuloa Työikäisten Sydäniltaan ti 7.11. klo 17 alkaen! Teemana kolesteroli, ohjelmassa kardiologin luento kolesterolista sekä vertaistukijoiden kokemuksia elintavoista ja sairastumisesta. Ilmoittaudu mukaan 30.10. mennessä tampere@sydan.fi

Lue lisää tästä

Kulttuuria & elämyksiä työikäisille

Ryhmä kokoaa työikäiset jäsenet yhteen mukavien ja yllättävienkin kulttuurielämysten äärelle. Ryhmän kokoontumisissa on mahdollista kysyä työikäisiä askarruttavista arjen asioista ryhmän vetäjältä ja muilta työikäisiltä. Ryhmän vetäjä on koulutettu vertaistukihenkilö.

Tässä muutama poiminta menneistä elämyksistä: sukellus Hiedanrannan historiaan ja nykypäivään, flipperi-ilta, kierros Työväen Teatterin kulisseissa, vierailu Tampereen kaupunginarkistossa sekä käynti Kaupin tähtitornissa.

Ryhmän vetäjänä vertaistukikoulutettu Arto Urhonen. Kysy lisää ja ehdota kohteita: arto.urhonen@gmail.com. Voit kysyä toiminnasta myös yhdistyksen toimistolta: tampere@sydan.fi tai puh. 040 826 2386.

Seuraava elämys valmiina – katso alta!

 

 

Kulttuuria & elämyksiä työikäisille: Juoksuhautakävely

Juoksuhautakävely on rauhallinen tutustumiskävely Kalkunvuoren juoksuhaudoille. 1900-luvun alussa rakennetut, edelleen parhaimmillaan 3 metriä syvät, juoksuhaudat kertovat tarinan Venäjän puolustussuunnitelmista ensimmäisen maailmansodan aikaan. Juoksuhautaverkostoa on yllättävän hyvässä kunnossa noin 2,5 kilometrin pituudelta. Tutustumme tunnin pituisella opastuksella parhaiten säilyneisiin ja puistoalueena rauhoitettuihin osioihin.

Tapahtuma on tarkoitettu työikäisille, Tampereen Sydänyhdistyksen jäsenille ja heidän läheisilleen. Hinta 10e/hlö. Ilmoittaudu 10.8. mennessä tampere@sydan.fi. Tämän jälkeen saat maksutiedot ja summa maksetaan yhdistyksen tilille 18.8. mennessä. Maksutiedot lähetetään sähköpostiin heti ilmoittautumisajan päätyttyä. Lue lisää täältä.

Juoksuhautakävelyn järjestää Varalan urheiluopisto. Kuva: Varalan urheiluopisto

Kokeile uutta liikuntalajia

Tule kokeilemaan uusia liikuntalajeja. Voit osallistua yksittäisiin lajikokeiluihin tai jopa kaikkiin – oman mielenkiintosi mukaan. Jokaiseen lajikokeilukertaan on erillinen ilmoittautuminen. Tutustu vuoden 2023 suunnitelmiin täällä. 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot