Hyppää sisältöön

Työikäisten toiminta

Työikäisille suunnattua toimintaa – vertaistukea, yhdessä oloa, tietoa ja tekemistä.

Olet tervetullut mukaan, vaikka et vielä olisikaan yhdistyksemme jäsen!

Onko sinulla toive uudesta työikäisten ryhmästä? Kerro toiveesi meille: tampere@sydan.fi.

Työikäisten vertaistukiryhmä sepelvaltimotautiin sairastuneille

Oletko sairastunut sepelvaltimotautiin? Sopisiko tämä ryhmä sinulle? Lue lisää tästä. 

Kulttuuria & elämyksiä työikäisille

Ryhmä kokoaa työikäiset jäsenet yhteen mukavien ja yllättävienkin kulttuurielämysten äärelle. Ryhmän kokoontumisissa on mahdollista kysyä työikäisiä askarruttavista arjen asioista ryhmän vetäjältä ja muilta työikäisiltä. Ryhmän vetäjä on koulutettu vertaistukihenkilö.

Tässä muutama poiminta menneistä elämyksistä: sukellus Hiedanrannan historiaan ja nykypäivään, flipperi-ilta, kierros Työväen Teatterin kulisseissa, vierailu Tampereen kaupunginarkistossa, käynti Kaupin tähtitornissa sekä juoksuhautakävely Mustavuorella.

Ryhmän vetäjänä vertaistukikoulutettu Arto Urhonen. Kysy lisää ja ehdota kohteita: arto.urhonen@gmail.com. Voit kysyä toiminnasta myös yhdistyksen toimistolta: tampere@sydan.fi tai puh. 040 826 2386.

Seuraava elämys suunnitteilla . . .

 

 

Liikuntaa vailla?

Tule kokeilemaan uusia liikuntalajeja. Voit osallistua yksittäisiin lajikokeiluihin tai jopa kaikkiin – oman mielenkiintosi mukaan. Jokaiseen lajikokeilukertaan on erillinen ilmoittautuminen.

Keväällä 2024 on mahdollista tulla mukaan mm. Sydänsairaalan fysioterapeutin ohjaamaan sykettä nostavaan liikuntaryhmään. Tutustu tästä liikuntatarjontaamme.

Kysyimme jäseniltä: millaista liikuntaa – missä ja milloin?

Tutustu tästä vuoden 2024 suunnitelmiin

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot