Hyppää sisältöön

Syksyn 2023 yleisöluennot

Kaikki luentomme ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Luennoilla saat asiantuntijatietoa arjen tueksi erilaisista sydänterveyden ja hyvinvoinnin teemoista. Katso Tampereen ja Valkeakosken luennot alta. Luentoja voi seurata myös verkossa.

Yleisöluennoilta tietoa arjen tueksi

TAMPERE

Tampereella luennot järjestetään Sampolan auditoriossa (Sammonkatu 2) ja verkkoluentona Tampereen seudun työväenopiston Youtube-kanavassa. Luentolinkki löytyy myös etusivun sydan.fi/tampere Ajankohtaista-palstalta viimeistään luentopäivänä. Luentotallennetta ei tehdä.

Ke 20.9. klo 18–19 Uniapnea – tietoa sairaudesta, tutkimisesta ja hoidosta. Luennoitsijana apulaisylilääkäri Hannele Hasala, Tays. Yhteistyössä Tampereen Diabetesyhdistyksen, Tampereen Hengitysyhdistyksen ja Tampereen seudun työväenopiston kanssa.

Ke 27.9. klo 18–19 Sydämen vajaatoiminta. Luennoitsijana apulaisylilääkäri, kardiologian ja sisätautien erikoislääkäri Katariina Pitkänen, Tays Sydänsairaala. Yhteistyössä Tampereen Sydänyhdistys ja Tampereen seudun työväenopisto.

Ti 17.10. klo 18–19 Nikotiinituotteet – terveysriskit ja haitat. Luennoitsijana keuhkosairauksien erikoislääkäri Heidi Rantala. Yhteistyössä Tampereen Sydänyhdistys, Tampereen Diabetesyhdistys, Ehyt ry, Tampereen Hengitysyhdistys, Tampereen seudun työväenopisto/ Tampereen kaupunki.

Ke 8.11. klo 17–18 Millä ruokin sydämeni terveyttä? – Sydänterveelliset rasvat elintarvikkeissa ja ruuanlaitossa Luennoitsijana laillistettu ravitsemusterapeutti Aapeli Lahtinen. HUOM! Luento järjestetään Pääkirjasto Metsossa, Kuusi-salissa, ei verkossa. Tukemassa Tampereen Talouskoulun Säätiö.

Ke 15.11. klo 18–19 Eteisvärinän hoito. Luennoitsijana LL, kardiologian ja sisätautien erikoislääkäri Jaakko Inkovaara, Tays Sydänsairaala. Yhteistyössä Tampereen seudun työväenopiston kanssa.

VALKEAKOSKI

Valkeakoskella luennot järjestetään Kulttuurikeskus Luovan monitoimisalissa (ent. Vapaa-aikakeskus), osoitteessa Kauppilankatu 2 ja live-striiminä Valkeakoski-opiston YouTube-kanavalla. Tallennetta ei tehdä.

Ti 31.10. klo 17.30–18.30 Kohonneen verenpaineen hoito. Luennoitsijana yleislääketieteeseen erikoistuva lääkäri Teemu Ekola, Pirkanmaan hyvinvointialue. Yhteistyössä Valkeakoski-opiston kanssa.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot