Hyppää sisältöön

Tuettu loma 2023

Tampereen Sydänyhdistykselle on myönnetty tuettu loma syksylle 2023. Loma on tarkoitettu aikuisille. Lomalle hakeutuminen ei edellytä Tampereen Sydänyhdistyksen jäsenyyttä.

Tutustu tulevaan lomaan alta. Lomalle voi hakea sähköisesti tai täyttämällä lomakkeen käsin. Hakemukset tulee olla lomajärjestössä 24.6.2023 mennessä.

Koe rytmiä, riemua ja rentoutumista Lehmirannassa

Tuettu loma järjestetään vertaistukiloma-teemalla Lehmirannan lomakeskuksessa Salossa 25.-30.9.2023.

Loman järjestänä toimii Solaris-lomat ry. Loma järjestetään Veikkauksen tuella.

”Lehmiranta tarjoaa asiakkailleen laadukkaita matkailupalveluita: hotellimajoitusta sekä kylpylä-, kokous-, ravintola- ja kahvilapalveluita. Toiminnan ytimessä ovat eläkeikäisille suunnatut ohjelmalliset lomat ja kurssit.”

Lue lisää Lehmirannasta täällä.

 

Hae lomalle viimeistään kesäkuussa 2023

Lomalle mahtuu mukaan 40 henkilöä. Hakijan tulot otetaan huomioon lomalle pääsyssä. Loman omavastuu on hinnaltaan 100 euroa / henkilö / viisi vuorokautta. Lomalle pääseminen ei vaadi Tampereen Sydänyhdistyksen jäsenyyttä. Tuettu loma voidaan myöntää hakijalle korkeintaan joka toinen vuosi. Jos hakija on ollut tuetulla lomalla vuonna 2022 tai 2023, lomaa ei voida myöntää.

Mikäli hotellissa on tilaa, lomalle voi osallistua myös omalla kustannuksella. Ystävän loman hinta on 394 euroa / 5 vuorokautta. Varaukset tehdään suoraan lomapaikkaan.

Majoitus tapahtuu jaetussa kahden hengen huoneessa. Lomalla on täysihoito (aamiainen, lounas ja päivällinen) sekä vapaa-ajalla ohjelmaa. Yhden hengen huoneen saa lisämaksusta 130 euroa / 5 vuorokautta.

Yhdistys järjestää lomapaikkaan omakustanteisen yhteiskuljetuksen. Lomapaikkaan voi saapua myös omalla kyydillä.

Lomalle haetaan täyttämällä hakemus

Solaris-lomat ry käsittelee lomahakemukset. Myönteiseen lomapäätökseen vaikuttavat taloudelliset, terveydelliset ja sosiaaliset perusteet. Lomalle valituille lähetetään kutsu ja omavastuulasku noin kuukausi ennen lomaa.

Lomahakemukset tulee olla lomajärjestössä kolme kuukautta ennen loman ajankohtaa (25.9. – 30.9.2023).

Täytä hakemus verkossa 24.6.2023 mennessätästä pääset hakulomakkeelle.

TAI

Täytä hakemus paperisena, lomakkeen tulee olla postitse perillä lomajärjestössä 24.6.2023 mennessä.

Laita lomake ajoissa postiin tai toimita lomake meille viimeistään to 1.6. mennessä.

  • Mikäli et voi hakea lomaa sähköisesti voit tulostaa hakemuksen tästä ja postittaa sen itse lomakkeen yläkulmassa olevaan osoitteeseen tai toimittaa meille ja me postitamme lomakkeen.
  • Mikäli et voi tulostaa lomaketta, voit noutaa lomakkeen yhdistyksen toimistolta. Lomakkeen voi halutessaan postittaa itse tai jättää meille postitettavaksi.
  • Jos osallistut yhdistyksen järjestämään kerho- ja ryhmätoimintaan, saat lomakkeita ryhmänvetäjiltä. Toimitamme lomakkeita ryhmänvetäjille alkuvuodesta 2023.