Hyppää sisältöön

Tuettu loma 2023

Tampereen Sydänyhdistykselle on myönnetty tuettu loma syksylle 2023. Lomalle valittuihin on otettu yhteyttä lomajärjestö Solaris ry:stä. Loma on tarkoitettu aikuisille, yhdistyksen kohderyhmään kuuluville eli sydänsairastuneille, läheisille tai riskiryhmään kuuluville. Lomalle hakeutuminen ei edellytä Tampereen Sydänyhdistyksen jäsenyyttä.

Tutustu tulevaan lomaan alta.

Koe rytmiä, riemua ja rentoutumista Lehmirannassa

Tuettu loma järjestetään vertaistukiloma-teemalla Lehmirannan lomakeskuksessa Salossa 25.-30.9.2023.

Loman järjestänä toimii Solaris-lomat ry. Loman rahoittaa STEA.

Ohjelmassa on eri-ikäisille ja -kuntoisille sopivaa liikuntaa ja muuta virkistävää ohjelmaa. Lomakeskuksessa on hyvät ulkoilumaastot sekä kylpylä. Ohjelman järjestää Lehmirannan lomakeskus.

”Lehmiranta tarjoaa asiakkailleen laadukkaita matkailupalveluita: hotellimajoitusta sekä kylpylä-, kokous-, ravintola- ja kahvilapalveluita. Toiminnan ytimessä ovat eläkeikäisille suunnatut ohjelmalliset lomat ja kurssit.”

Lue lisää Lehmirannasta täällä.

 

Hae lomalle viimeistään kesäkuussa 2023

Lomalle mahtuu mukaan 40 henkilöä. Hakijan tulot otetaan huomioon lomalle pääsyssä. Loman omavastuu on hinnaltaan 100 euroa / henkilö / viisi vuorokautta. Lomalle pääseminen ei vaadi Tampereen Sydänyhdistyksen jäsenyyttä. Tuettu loma voidaan myöntää hakijalle korkeintaan joka toinen vuosi. Jos hakija on ollut tuetulla lomalla vuonna 2022 tai 2023, lomaa ei voida myöntää.

Mikäli hotellissa on tilaa, lomalle voi osallistua myös omalla kustannuksella. Ystävän loman hinta on 394 euroa / 5 vuorokautta. Varaukset tehdään suoraan lomapaikkaan.

Majoitus tapahtuu jaetussa kahden hengen huoneessa. Lomalla on täysihoito (aamiainen, lounas ja päivällinen) sekä vapaa-ajalla ohjelmaa. Yhden hengen huoneen saa lisämaksusta 130 euroa / 5 vuorokautta.

Yhdistys järjestää lomapaikkaan omakustanteisen yhteiskuljetuksen. Lomapaikkaan voi saapua myös omalla kyydillä. Lomajärjestö toimittaa yhdistykselle listan lomalle valituista henkilöistä, joilta tiedustelemme halukkuutta osallistua yhteiskuljetukseen. Tulemme kysymään myös halukkuutta toimia lomalla ryhmänvetäjänä, jonka tärkein tehtävä on huolehtia, että kaikki pääsevät bussiin mennessä ja tullessa. Halutessaan lomapaikassa voi järjestää myös omaa ohjelmaa, mutta tätä ei vaadita.

Ohjelma tulee alkamaan Lehmirannassa ma 25.9. klo 14, joten bussikuljetus tulee lähtemään Tampereelta noin klo 11. Tarvittaessa bussi ajaa Valkeakosken kautta. Loma päättyy la 30.9. lähtölounaaseen, joka tarjoillaan klo 11.30, jonka jälkeen bussi lähtee Tamperetta kohti. Ajoaika Tampereelta Lehmirantaan on noin 2,5 tuntia.

Lomalle haetaan täyttämällä hakemus

Solaris-lomat ry käsittelee lomahakemukset. Myönteiseen lomapäätökseen vaikuttavat taloudelliset, terveydelliset ja sosiaaliset perusteet. Lomalle valittuihin on otettu yhteyttä lomajärjestö Solaris ry:stä / Tieto on saavuttanut Tampereen Sydänyhdistyksen 31.7.2023.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot