Hyppää sisältöön

Jäsenyydestä on iloa ja etua

Olet lämpimästi tervetullut jäseneksi! Voit tehdä jäsenyydestäsi juuri sinun näköisesi. Voit osallistua esimerkiksi asiantuntijaluennoille, liikkua yhdessä ohjatuissa ryhmissä tai tulla retkille. Halutessasi voit ryhtyä vapaaehtoiseksi. Alta löydät tietoa Tampereen Sydänyhdistyksen jäsenyydestä ja jäseneduista.

Jäsenyys ja jäsenedut

Kun liityt Sydänliiton jäseneksi, liityt mukaan paikallisyhdistykseen eli Tampereen ja Valkeakosken alueilla Tampereen Sydänyhdistykseen. Vuonna 2023 jäsenmaksumme on 28 €. Perhejäsenen jäsenmaksu on 22 €. Jäsenetuna saat kotiisi neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Sydän-lehden, joka on täynnä tietoa sydänterveydestä. Perhejäsenyyteen ei kuulu Sydän-lehteä.

Kun liityt loka-, marras- tai joulukuun 2023 aikana, maksat jäsenmaksun vasta vuodelle 2024 ja osallistut lippu.fi -lahjakortin arvontaan. Lue lisää tästä.

Paikalliset jäsenedut

  • Jäsenetujasi ovat vain jäsenille ja heidän läheisilleen järjestetty toiminta, kuten liikuntalajikokeilut ja opastetut museovierailut ja muut retket. Lue lisää Tapahtumakalenterista ja verkkosivuilta Toimintaa-otsikon alta.
  • Sydänneuvonnasta saat yhdistyksen terveydenhoitajalta elintapavinkkejä ja ohjausta omaan arkeesi. Neuvonnassa käynti ei vaadi Tampereen Sydänyhdistyksen jäsenyyttä. Jäsenenä saat kuitenkin muistutuksia tästäkin palvelusta sähköpostiisi. Lue lisää täältä ja varaa oma aikasi keskustelulle.

Sydänliiton valtakunnalliset jäsenedut

Tutustu tapahtumakalenteriin

Löydä oma tukijasi

Oletko sairastunut tai sairastuneen läheinen? Haluaisitko jutella kokemuksistasi toisen samankaltaista kokeneen kanssa? Vertaistukihenkilön kanssa voi puhua luottamuksella omista ajatuksista ja tunteista. Kuka vaan voi ottaa yhteyttä vertaistukihenkilöön.

Etsi vertaistukihenkilöä

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot