Hyppää sisältöön

Kurssit

Oletko kiinnostunut kursseista? Järjestämme erilaisia kursseja vaihtuvilla teemoilla muun muassa ruoasta, liikunnasta ja mielen hyvinvoinnista. Kurssin yhteydessä kerrotaan, vaaditaanko osallistujalta jäsenyyttä ja liittyykö kurssiin maksu vai onko kurssi maksuton. Tervetuloa!

Ruokakurssi

Ruoka on keskeinen keino, jolla voit vaikuttaa omaan hyvinvointiisi päivittäin. Maistuisiko sinulle kaura, herne, soija vai härkäpapu? Tule syyskuiselle ruokakurssille kokeilemaan, miten lihatuotteita on mahdollista korvata erilaisilla kasviproteiineilla. Tiistaina 27.9. klo 16 – 20 järjestämme Ruokaa uusista kasviproteiineista -kurssin, yhteistyössä Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaisten kanssa. Kurssin hinta on 40 euroa. Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti Tampereen Sydänyhdistyksen jäsenille ja heidän läheisilleen. Ilmoittautuminen on auki. Lue lisää täältä ja tule mukaan.

Tulossa syksyllä 2022 ammattilaisvetoinen Sydänryhmä

Ryhmässä keskustellaan sydänterveyden eri teemoista sekä tehdään terveysmittauksia. Ohjelma julkaistaan ja ilmoittautuminen avataan syksyllä.