Hyppää sisältöön

Ohjattu liikunta – Tampere

Liikunta vaikuttaa positiivisesti – lihaskuntoon, hapenottokykyyn, koko sydän- ja verisuonielimistöön ja mielen hyvinvointiin. Ryhmäliikunnassa saat vertaistukea ja mukavia liikuntakokemuksia. Järjestämme myös lajitutustumisia. Katso liikuntaryhmien tiedot alta ja tule mukaan. Tälle sivulle on koottu yhdistyksen liikuntatarjonta Tampereella. Tästä pääset tutustumaan tarjontaamme Valkeakoskella.

Tutustu uusin liikuntalajeihin

Etsitkö sinulle sopivaa liikuntalajia? Haluaisitko kokeilla jotain uutta liikuntamuotoa? Tule kanssamme kokeilemaan uusia liikuntalajeja. Olemme tähän mennessä käyneet pelaamassa golfia, sähköfatbike-retkellä, keilaamassa, lumikenkäretkellä, ilmajoogassa, vesijumpassa, suunnistamassa, pelattu Roundnettiä ja Pickleballia, tanssittu salsaa, rentouduttu joogassa ja oltu ohjatulla kuntosalilaitetunnilla.

Kokeillaan kahvakuulaa 10.9.2024 klo 18.30 – lue lisää tästä.

Onko sinulla toive liikuntalajista tai oletko jonkun liikuntalajin harrastaja, johon haluaisit tutustuttaa muitakin? Ota meihin yhteyttä 040 826 2386.

Katso ajankohtaiset liikuntakokeilut tästä

Katso koko vuoden 2024 suunnitelmat tästä.

Onko sinulla idea uudesta lajikokeilusta? Kerro se meille sähköpostilla tampere@sydan.fi tai soita 040 826 2386.

Liikuntakurssit

Järjestämme syyskaudella 2024 fysioterapeuttien ohjaamia liikuntakursseja. Kurssit ovat maksullisia ja tarkoitettu ensisijassa Tampereen Sydänyhdistyksen jäsenille ja heidän läheisilleen. Kurssien suunnittelussa on otettu huomioon erilaiset toimintakyvyt. Kurssit voidaan toteuttaa, jos vähintään 10 henkilöä ilmoittautuu kurssille. Ilmoittautuminen on auki. Huomioithan, että ilmoittautuminen kursseille on sitovaa.

Suunnitteilla seuraavat kurssit:

Helppoa ja kevennettyä liikuntaa Kehonhuolto -kurssilta – aloittelevalle liikkujalle, helppoa liikuntaa.

Keskiraskasta ja monipuolista liikuntaa Syke -kurssilta – kuntoa kohottavalle liikkujalle.

Kurssin kuvauksien lähde: Tampereen kaupungin liikuntapalvelut/ UKK-instituutti/Ikä-hyte -hanke

 

 

 

 

 

 

Vesijumppa

Tampereen liikuntapalvelut

Sydänvesijumppa keskiviikkoisin klo 10.15, Tampereen uintikeskuksella. Maksu: kertamaksu + uimahallin sisäänpääsymaksu. Tähän ryhmään voi tutustua 1-10 henkilöä kerralla. Jos kiinnostut ota yhteyttä tampere@sydan.fi

Sydän-lämminvesijumppa maanantaisin klo 16.15, Validia-talon altaalla. Maksu: tutustumiskerta maksuton. Tähän ryhmään voi tulla kerralla tutustumaan 1-2 henkilöä, jos kiinnostut ota yhteyttä tampere@sydan.fi

 

Kävelyryhmä Liikkuva Sydän

Liikkuva sydän kävelee Kaupin maastossa. Liikuntahetkiin pukeudutaan sään mukaisesti, eikä pieni sade haittaa menoa. Osallistujan on hyvä tietää omat rajansa, miten voi liikkua. Kävelet sitten hitaammin tai nopeammin, olet tervetullut mukaan kivaan porukkaan. Kahden vetäjän voimin voimme tarvittaessa jakautua pienempiin ryhmiin.

Ryhmä kokoontuu 2024 torstaisin 5.9.- 28.11. klo 10.30–11.30 Kaupissa. Lähtö Kauppi Sports Centerin edestä (Kuntokatu 17, 33520 Tampere). Katso tapaamiskerrat tapahtumakalenterista. Ryhmän vetäjinä toimivat vapaaehtoiset vertaistukihenkilöt: Kysy lisää vetäjiltä: Matti Riihelä p. 050 594 6858 tai Veikko Kirveskoski p. 040 0977 869.

Lavis

Lavis on jumppaa lavatanssin askelin ja se liikuttaa monipuolisesti koko kehoa. Olet yhdistyksen jäsen tai et, tule kohottamaan kuntoa mukavaan porukkaan! Kaipaatko lisää tietoa laviksesta? Lavis on hikistä, helppoa ja hauskaa liikuntaa! Lue lisää täältä. Olet tervetullut mukaan porukkaan!

Lavista Tammelan lähitorin jumppasalissa kevätkaudella torstaisin 5.9.-28.11. klo 15.30 – 16.15 (Tammelakeskus, Itsenäisyydenkatu 21 B). Katso jumppakerrat tapahtumakalenterista. Vetäjänä toimii lavisohjaaja Heli Tiusanen. Kertamaksu on 6,5 €, mielellään pankkikortilla.

 

Etäjumppaa

Tampereen liikuntapalvelut tarjoaa runsaasti liikunta-aiheisia videoita ja live-lähetyksiä.

Tule mukaan!

Jumppaa kaikille

Ikäinstituutin Voimaa Vanhuuteen Voitas -sivustolla on useita liikuntavideoita.

Voitas -liikuntavideot

Voit luoda myös Voitas-tilin, jolle voit koostaa sivuston sadoista liikkeistä oman liikuntaohjelman. Ohjelmat tallentuvat tilillesi. Voitas-tilin käyttäminen on maksutonta ja sen tekemiseen tarvitaan vain nimi ja sähköpostiosoite. Tästä pääset luomaan tilin.

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot