Hyppää sisältöön

Ryhmät ja kerhot

Ryhmätoiminnasta saat arjen vertaistukea, yhdessä oloa, tietoa ja tekemistä. Ole rohkeasti yhteydessä kerhojen ja ryhmien vetäjiin. Yhteystiedot löydät alta eri ryhmien kohdalta. Liikuntaryhmät löydät Ohjattu liikunta -osiosta.

Katso tapahtumakalenterista tarkemmat tiedot kunkin ryhmän kohdalta.

Olet tervetullut mukaan, vaikka et vielä olisikaan yhdistyksemme jäsen!

Onko sinulla toive uudesta ryhmästä? Kerro toiveesi meille: tampere@sydan.fi.

 

Kulttuuria & elämyksiä työikäisille

Ryhmä kokoontuu kulttuurin ja elämysten pariin säännöllisen epäsäännöllisesti yhdessä toimintaa ideoiden. Ryhmä on suunnattu työikäisille. Katso ryhmän ajankohtaiset menot täältä.

Kysy lisää tai ehdota uusia elämyksiä – ryhmänvetäjän yhteystiedot: arto.urhonen@gmail.com

Sydänkerho

Kerholaiset tapaavat yhdessäolon, ilon ja arkea tukevan toiminnan parissa joka maanantai. Laulut, tietovisat, tuolivoimistelu, muistia ylläpitävät harjoitukset ja runonlausunta ovat muutamia esimerkkejä kerholaisten yhteisestä toiminnasta. Noin kerran kuukaudessa asiantuntijat käyvät kerhon vieraina kertomassa ajankohtaisista asioista.

Kerho kokoontuu kevätkaudella 2024 maanantaisin 8.1.–27.5. klo 11–13, osoitteessa Kuninkaankatu 36  B (Tampereen Invalidien kerhohuoneisto, Sokoksen takana). Katso tapaamiset tapahtumakalenterissa. 

Sydänkerho kokoaa tapaamisiinsa viikoittain liki 40 uskollista osallistujaa ja uudet tulokkaat ovat aina tervetulleita mukaan! Sydänkerhon järjestämät retket ovat kaikille avoimia (retkille on osallistumismaksu). Sydänkerho on kokoonutunut vuodesta 1975, tutustu kerhon historiaan täällä.

Kysy lisää vetäjältä: Maire Telenius p. 0400 132 406

 

Sydänystävät

Yhdessäolo piristää ja aktivoi. Ryhmän kokoontumisten aikana mm. vaihdetaan kuulumisia, pidetään tietokilpailuja, kuunnellaan vieraiden alustuksia ja lopuksi aina kahvitellaan. Lisäksi käydään yhdessä teatterissa ja retkillä. Erilaiset ihmiset ovat kerhon sykkivä sydän.

Sydänystävät kokoontuvat kevätkaudella 2024 tiistaisin 9.1.–28.5. klo 11–13 Tampereen Vertaistukikeskuksen tiloissa, Mustanlahdenkatu 19 D (liikehuoneisto 8). Katso tapaamiset tapahtumakalenterista.

Kysy lisää ryhmänvetäjiltä: Eeva Järvinen, p. 040 507 1070 ja Helena Varis, p. 050 578 0736

Valkeakosken Sydänystävät

Yhdessäoloa ja kokemusten vaihtoa iloisessa ilmapiirissä. Ryhmä järjestää myös retkiä lähialueille.

Valkeakosken Sydänystävät tapaavat toisiaan kokemuksiaan ja kuulumisiaan vaihdellen aina kerran kuukaudessa klo 14-15.30 Apian urheilupuiston läheisyydessä sijaitsevassa kerhomajassa. Katso tapaamiskerrat tapahtumakalenterista.

Kysy lisää ryhmästä Juha Koskiselta p. 050 540 4530.

Värinäryhmä

Värinäryhmässä maalataan omilla välineillä yhdessä kuulumisia vaihdellen. Toteuta luovuuttasi!

Värinäryhmä kokoontuu kevätkaudella 2024 kolmena keskiviikkona kuukaudessa aamupäivisin Tammelan lähitorin (Tammelakeskus, Itsenäisyydenkatu 21B) salissa. Katso tapaamisten ajankohdat tästä.

Kysy lisää ryhmän yhteyshenkilöltä: Martti Savolainen, p. 0400 524809

 

 

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot