Hyppää sisältöön

Teemakahvit

Teemakahveilta saat tietoa ja tapaat vertaistukihenkilöitä yhdessä muiden sydänsairastuneiden kanssa. Lue lisää alta.

Teemakahvit 2024

Teemakahvit järjestetään kerran kuukaudessa yhdistyksen toimiston ryhmätilassa, Salhojankatu 27 B. Teemat keskittyvät erilaisiin sydänsairauksiin ja valtimoterveyteen. Tilaisuuksissa kuullaan ammattilaisalustuksia yhdistyksen työntekijöiden toteuttamana, tavataan vertaistukihenkilöitä ja keskustellaan. Pääset jakamaan omia kokemuksiasi muiden osallistujien kanssa – et ole yksin sydänsairautesi kanssa.

Katso teemakahvien aikataulu ja ilmoittautumisohjeet tapahtumakalenterista (klikkaa tätä linkkiä). Jokaiselle tapaamiskerralle tulee aina ilmoittautua erikseen tapahtumakalenterin ilmoittautumislinkistä.

Teemat talvella ja keväällä 2024

Ma 29.1. klo 13 – 15 Vapaaehtoisena Tampereen Sydänyhdistyksessä

Ma 12.2. klo 13 – 15 Harjoittele paineluelvytystä ja sydäniskurin käyttöä

Ma 18.3. klo 13 – 15 Sydämentahdistin (Huom. Tilaisuus on tarkoitettu tahdistinhoitoa jo saaville tai henkilöille, joille on suunnitteilla laittaa tahdistin. Tilaisuus on tarkoitettu henkilöille, jotka osallistuvat nyt ensimmäistä kertaa tahdistin-teemakahville.)

Ma 22.4. klo 14 – 16 Sepelvaltimotauti (Huom. Tilaisuus on tarkoitettu henkilöille, jotka osallistuvat nyt ensimmäistä kertaa sepelvaltimotauti-teemakahville.)

Tulevat teemat: sydämen vajaatoiminta ja eteisvärinä.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot