Hyppää sisältöön

Löydä oma tukijasi

Oletko sairastunut tai sairastuneen läheinen? Haluaisitko jutella kokemuksistasi toisen samankaltaista kokeneen kanssa? Löydä Sydänjärjestön koulutettu vertaistukihenkilö läheltä tai kaukaa. Hän on vaitiolovelvollinen tavallinen ihminen, joka auttaa samankaltaisessa elämäntilanteessa olevaa – kuuntelee, kertoo ja keskustelee.

Tutusta alla vertaistukihenkilöhakuun.

Haluaisitko itse toimia vertaistukihenkilönä?

Vertaistukihenkilötoimintaa koordinoi alueellamme Sydän-Suomen alue. Jos kiinnostut vertaistukijana toimimisesta, voit olla yhteydessä vertaistoiminnan kehittäjään Carita Sinkkoseen p. 0405563320 carita.sinkkonen@sydan.fi

Sydän-Suomen alue ry on Sydänliiton alueellinen toimija toiminta-alueenaan Etelä-Pohjanmaa, Kanta-Häme ja Pirkanmaa. Sydän-Suomen alueen toimisto sijaitsee Tampereella Tays Sydänsairaalassa.

Etsi vertaistukihenkilö

Etsi sinulle sopivaa vertaistukihenkilöä Hae-toiminnolla. Ilman hakuehtoja näet kaikki vertaistukihenkilöt. Jos rajaat hakua, näet kriteerejäsi parhaiten vastaavan tukihenkilön ylimpänä. Vähennä hakuehtoja, jos tuloksia ei näy. Voit hakea tukihenkilöä myös vain yhdellä hakukriteerillä, esimerkiksi ikä tai sukupuoli. Voit lähettää viestin tukihenkilölle täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Osaan vertaistukijoista voit olla yhteydessä myös puhelimitse tai sähköpostitse.

Tarinoita ja artikkeleita vertaistuesta
Sydänliitto

Lumi syntyi sydän rikki

Lue artikkeli
Sydänliitto

Vertaistukea sepelvaltimotautia sairastaville

Lue artikkeli
Sydänliitto

Riikan tie vertaistukihenkilöksi

Lue artikkeli
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot