Hyppää sisältöön

Tampereen Sydänyhdistys

Tervetuloa verkkosivuillemme! Ajankohtaista-palstan löydät alta.

Toimintamme on suunnattu sydänsairauteen sairastuneille, sydän- ja verisuonitautien riskiryhmään kuuluville sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita omasta sydänterveydestään. Yhdistys toimii Tampereen ja Valkeakosken alueilla. Olemme siis sinua varten – tietoa, tukea ja toimintaa!

Ajankohtaista

  • Paikallisena jäsenetuna saat kesän 2022 ajan Elianderin jäätelökioskista kahvin, teen, pillimehun tai vesipullon + jäätelöpallon hintaan 4,5 € (norm. 6 €). Kioski sijaitsee Elianderin uimarannalla (Sahanteränkatu 3, Tampere) Santalahden rantapuistossa. Edun saat sanomalla olevasi Tampereen Sydänyhdistyksen jäsen. Rentouttavaa kesää!

  • Ilmoittautuminen elokuun retkille on auki. Kulttuuriretki Serlachius-museoille Mänttään on la 27.8. Lisätiedot täältä. Sydänkerhon retki Ilorantaan Hauholle on ke 10.8. Kysy lisää ryhmänvetäjiltä.

  • Ohjattu liikunta alkaa kesätauon jälkeen syyskuun alusta. Tulossa muun muassa +65-vuotiaiden kävelyvalmennus, liikuntalajikokeiluita, lavista ja Liikkuva Sydän -kävelyryhmä. Lue lisää täältä.

  • Miten frisbeegolf-retkemme Sastamalan Pirunvuorelle sujui? Lue uutinen. 

  • Toimisto on avoinna kävijöille tiistaisin klo 9 – 12 ja torstaisin klo 9 – 11 & 12 – 15. Tervetuloa! Yhdistyksen väki on kesälomalla 4.7. alkaen. Puheluihin ja sähköposteihin vastataan ma 1.8. alkaen. Toimisto on taas auki aukioloaikojen mukaan to 4.8. alkaen. Hyvää kesää!