Hyppää sisältöön

SYDÄNVIIKKO

Valtakunnallista Sydänviikkoa vietetään sunnuntaista sunnuntaihin 12.−19.5.2024 Liikkuen hyvää sydämelle -teemalla.

Olet tervetullut Tampereen Sydänyhdistyksen tapahtumiin! Tutustu alta tarkemmin tapahtumiin ja tule mukaan!

 

Maanantai 13.5. klo 10.30-11.30 Liikkuva Sydän – Valkeakoski

Lähde kävelylle Liikkuva Sydän – Valkeakoski -kävelyryhmän kanssa. Lähtö keskusaukiolta, osoitteesta Valtakatu 20, Putkan edestä. Kaikille avoin, ei ennakkoilmoittautumista – tule vain paikan päälle.

Kävellään noin tunnin verran, reittejä vaihdellen ja kelistä huolimatta. Voidaan tarvittaessa jakautua kahteen pienempään ryhmään osallistujien kunnon mukaan. Vetäjinä Maaret ja Raimo. Voit halutessasi kysyä lisää Raimolta puh. 0452519716 Kävelyn lomassa voidaan käydä vertaistuellisia keskusteluja. Tule mukaan kivaan porukkaan, olit yhdistyksen jäsen tai et! Järjestäjä: Valkeakosken Sydänystävät/Tampereen Sydänyhdistys

 

Maanantai 13.5. klo 13-15 Mittauta verenpaineesi Valkeakoskella

Tervetuloa verenpaineen mittaukseen Valkeakosken Keskusapteekkiin Hakalantie 1. Maksuton ja ilman ajanvarausta. Saat samalla ohjausta ja neuvontaa verenpaineesi hoitoon. Tietoa myös Tampereen Sydänyhdistyksestä.

Tiistai 14.5. klo 16.30-17.30 Porrasjumppaa Pyynikillä

Kävellään alkuverrytellen ja tehdään portaissa ohjattuja jumppaliikkeitä. Lähtö näkötornin edestä klo 16.30. Mukana yhdistyksen vapaaehtoisia ja vertaistukihenkilöitä sekä yhdistyksen työntekijä.

Ilmoittaudu mukaan 13.5. mennessä tampere@sydan.fi tai 040 826 2386. Tilaisuus on maksuton kaikille osallistujille. Tule mukaan, olit yhdistyksen jäsen tai et!

Syketasoa nostattavaa porraskävelyä ja -jumppaa on helppo yhdistää kävelylenkkiin. Samalla, kun alaraajojen lihasvoima kehittyy, pystyy myös tasapainoa, nilkan notkeutta ja keskivartalon hallintaa vahvistamaan portaissa.

Keskiviikko 15.5. Löytöretki Seitsemisen kansallispuistoon

RETKIPÄIVÄN KULKU:

Lähtö Hämeen Turistiauto Oy:n tilauslinja-autolla

Klo 7.45 Valkeakosken linja-autoasema, tilausajolaituri

Klo 8.30 Tampereen Keskustori, vanha kirkko

Klo 9.45 Saapuminen Seitsemisen kansallispuistoon

Ohjelma kohteessa:

  Sämpylä-kahvit Saari-Soljasen nuotiopaikalla

–  Opastettu tutustuminen Multiharjun aarnialueeseen polkureitin   pituus 2 km, reitti on helppokulkuinen

–  Opastettu tutustuminen Koveron kruununmetsätorppaan

–  Buffet-lounas Seitsemisen luontokeskuksessa

–  Tutustuminen luontokeskukseen

Klo 16.45 paluu Tampereelle lähtöpaikkaan

Klo 17.30 paluu Valkeakoskelle lähtöpaikkaan

Retken oppaana toimii kokenut erä- ja luonto-opas Erkki Penttilä, Piellokas Oy.

Hinta 60 euroa Tampereen Sydänyhdistyksen jäsenille. Hinta ei-jäsenille 64 e. Hinta sisältää matkat, erä- ja luonto-oppaan palvelut ja ruokailut. Muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä, onko sinulla erityisruokavaliota.

Sitova ilmoittautuminen 7.5. mennessä sähköpostitse tampere@sydan.fi tai puh. 040 826 2386. Retki maksetaan tilisiirrolla yhdistyksen tilille, maksutiedot lähetetään sähköpostiin/tekstiviestillä torstaina 2.5.

Lämpimästi tervetuloa Löytöretkelle Seitsemiseen! Vietetään mukava päivä luonnossa liikkuen – liikkuen hyvää sydämelle!

Kuva: Tea Karvinen / visitikaalinen.fi

 

Torstai 16.5. klo 10.30-11.30 Liikkuva Sydän – Tampere

Kokoonnumme lähtöön Kauppi Sports Centerin edessä. Ei ennakkoilmoittautumista, tule vain kävelemään.

Kävelet sitten hitaammin tai nopeammin, olet tervetullut mukaan kivaan porukkaan. Kahden vetäjän voimin voimme tarvittaessa jakautua pienempiin ryhmiin. Pieni sade ei menoa haittaa. Kysy lisää ryhmästä: Matti Riihelä p. 050 594 6858 ja Veikko Kirveskoski p. 040 0977 869

Perjantai 17.5. klo 10.30-11.30 Porrasjumppaa Pyynikillä

Kävellään alkuverrytellen ja tehdään portaissa ohjattuja jumppaliikkeitä. Lähtö näkötornin edestä klo 10.30. Mukana yhdistyksen vapaaehtoisia ja vertaistukihenkilöitä sekä yhdistyksen työntekijä.

Ilmoittaudu mukaan 13.5. mennessä tampere@sydan.fi tai 040 826 2386. Tilaisuus on maksuton kaikille osallistujille. Tule mukaan, olit yhdistyksen jäsen tai et!

Syketasoa nostattavaa porraskävelyä ja -jumppaa on helppo yhdistää kävelylenkkiin. Samalla, kun alaraajojen lihasvoima kehittyy, pystyy myös tasapainoa, nilkan notkeutta ja keskivartalon hallintaa vahvistamaan portaissa.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot