Hyppää sisältöön

Syksyn 2024 yleisöluennot

Kaikki luentomme ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Luennoilla saat asiantuntijatietoa arjen tueksi erilaisista sydänterveyden ja hyvinvoinnin teemoista. Kaikki luentomme ovat maksuttomia ja kaikille avoimia. Luennoilla saat asiantuntijatietoa arjen tueksi erilaisista sydänterveyden ja hyvinvoinnin teemoista. Katso Tampereen ja Valkeakosken luennot alta. Luentoja voi seurata myös verkossa.

Yleisöluennoilta tietoa arjen tueksi

Ti 17.9.2024 klo 18–19: Lisääkö yksi autoimmuunisairaus riskiä toiseen autoimmuunisairauteen? Luennoitsijana endokrinologi ja sisätautien erikoislääkäri Elina Pimiä, Diabetesliitto. Työväenopisto Sampola, Sammonkatu 2, auditorio ja live-striimattuna Tampereen seudun työväenopiston YouTube-kanavalla. Yhteistyössä Tampereen Diabetesyhdistyksen ja Tampereen Seudun työväenopiston kanssa.

Ti 1.10.2024 klo 17.30–18.30: Sepelvaltimotauti – riskitekijät ja hoito. Luennoitsijana LT, sisätautien ja kardiologian erikoislääkäri, apulaisylilääkäri Essi Ryödi, Sydänsairaala. Kulttuurikeskus Luova, Rydman-sali, Kauppilankatu 2, Valkeakoski ja live-striimattuna Valkeakoski-opiston YouTube-kanavalla. Yhteistyössä Valkeakoski-opiston ja Valkeakosken vanhusneuvoston kanssa.

Ke 23.10.2024 klo 18–19: Valtimosairaus ja flunssa – huomioita omahoitoon. Luennoitsijana yleislääketieteen erikoislääkäri, diabeteslääkäri Reetta Welling, Pirha. Työväenopisto Sampola, Sammonkatu 2, auditorio ja live-striimattuna Tampereen seudun työväenopiston YouTube-kanavalla. Yhteistyössä Tampereen Diabetesyhdistyksen ja Tampereen Seudun työväenopiston kanssa.

Ti 29.10.2024 klo 18–19: Beetasalpaajat sydänpotilaan hoidossa. Luennoitsijana kardiologi Pirjo Posio, Sydänsairaala. Työväenopisto Sampola, Sammonkatu 2, auditorio ja live-striimattuna Tampereen seudun työväenopiston YouTube-kanavalla. Yhteistyössä Tampereen Seudun työväenopiston kanssa.

To 14.11.2024 klo 18–19: Aivot, diabetes ja sydän – mitä yhteistä? Luennoitsijana neurologi Mika Koskinen, Tays. Työväenopisto Sampola, Sammonkatu 2, auditorio ja live-striimattuna Tampereen seudun työväenopiston YouTube-kanavalla. Yhteistyössä Tampereen Diabetesyhdistyksen ja Tampereen Seudun työväenopiston kanssa.

 

Menneitä luentoja

Ti 13.2.2024 klo 18–19: Liikunta – miksi sitä suositellaan niin monien sairauksien hoitoon? Luennoitsijana yleislääketieteen erikoislääkäri Marjo Iivonen-Lahti, Tampereen Urheilulääkäriasema. Työväenopisto Sampola, Sammonkatu 2, auditorio ja live-striimattuna Tampereen seudun työväenopiston YouTube-kanavalla. Yhteistyössä Tampereen Diabetesyhdistyksen, Tampereen Hengitysyhdistyksen ja Tampereen Seudun työväenopiston kanssa.

Ti 19.3.2024 klo 18–19: Elämän suola ei ole purkissa – faktoja suolasta ja vinkkejä vähentämiseen. Luennoitsijana laillistettu ravitsemusterapeutti, THM Tuija Pusa, Sydänliitto. Työväenopisto Sampola, Sammonkatu 2, auditorio ja live-striimattuna Tampereen seudun työväenopiston YouTube-kanavalla. Yhteistyössä Tampereen Diabetesyhdistyksen ja Tampereen Seudun työväenopiston kanssa.

Ti 2.4.2024 klo 18–19: Perintönä korkea kolesteroli. Luennoitsijana kardiologian erikoislääkäri Mary Vaarpu, Sydänsairaala. Työväenopisto Sampola, Sammonkatu 2, auditorio ja live-striimattuna Tampereen seudun työväenopiston YouTube-kanavalla. Yhteistyössä Tampereen Diabetesyhdistyksen ja Tampereen Seudun työväenopiston kanssa.

Ti 16.4.2024 klo 17.30–18.30: Sydänpysähdys – elvytys ja elvytyksen jälkeinen hoito. Luennoitsijana koulutussuunnittelija Jarno Sillman, Sydänsairaala. Kulttuurikeskus Luova, Rydman-sali, Kauppilankatu 2, Valkeakoski ja live-striimattuna Valkeakoski-opiston YouTube-kanavalla. Yhteistyössä Valkeakoski-opiston kanssa

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot