Ruokavastaavatoiminta yhdistyksessä
Sydänyhdistyksistä tulleiden toiveiden pohjalta Sydänliitossa on yhdessä yhdistysten ja piirien edustajien kanssa laadittu ruokavastaavan tehtävänkuva. Ruokavastaavatoiminnan tavoitteena on vahvistaa terveellisen ruuan näkyvyyttä yhdistysten kaikessa tekemisessä. Ruokavastaavatoiminnan periaatteita Tehtävässä toimivat ovat kiinnostuneita ruokatoiminnasta ja sen järjestämisestä ja kehittämisestä yhdistyksessä. Ruokavastaavan ei tarvitse olla ruoan tai ravitsemuksen ammattilainen. Ruokavastaavan tehtävässä voi toimia yksi tai useampi henkilö. Ruokavastaava […]
Lue artikkeli11 maaliskuun, 2020
Muistilista perehdytyksen tekijälle
Yhdistyksen toiminta ja historia. Säännöt, toimintasuunnitelma, talousarvio ja vuosikello. Yhdistyksen resurssit: raha ja rahanlähteet, tilat, vapaaehtoistoimijat ja mahdolliset työntekijät, yhteistyökumppanit, jäsenmäärä. Käy myös läpi tässä perehdytysohjeessa olevat tiedot. Uuden hallituksen jäsenen rooli, vastuut ja tavoitteet. Tehtävien oppimiseen ja hoitamiseen tarjottava tuki ja apu, esim. mentorointi. Uuden hallituslaisen nykyinen osaaminen ja tarpeet sen kehittämiselle, koulutukset. Hallituksen […]
Lue artikkeli