Hyppää sisältöön
Etusivu / Koulutus / Sydänsivustot / Logon vaihtaminen ja some-tilien lisääminen

Logon vaihtaminen ja some-tilien lisääminen

Yhdistyksen, piirin tai valtakunnallisen jäsenjärjestön logo näkyy palvelussa vasemmalla ylhäällä sekä footerissa alhaalla. Voit muokata logoa helposti. Footerissa sivun alalaidassa näkyvät linkit myös sosiaalisen median kanaviin. Katso tästä ohjeet niiden vaihtamiseen.

Eeva Hietalahti, Markkinointi- ja viestintäjohtaja
Julkaistu 26.4.2021

Vaihda logo näin

  1. Valitse vasemmalta navigaatiosta Yleiset asetukset. Näkyville tulee Ulkoasu-välilehti
  2. Pohjalla näkyy jo valmiina logo. Poista se painamalla ruksia.
  3. Tämän jälkeen paina Lisää kuva. Tässä kohdin aukeaa Mediakirjasto. Jos olet jo aiemmin vienyt Mediakirjastoon yhdistyksenne/piirinne/valtakunnallisen jäsenjärjestön logon, käy valitsemassa se logot kansiosta. Vaihtoehtoisesti voit tässä vaihessa tuoda logon omalta koneeltasi. Mediakirjaston käyttöohje löytyy täältä.
  4. Muista viimeisenä painaa sinistä painiketta Update/Päivitä.

(Huom, yhdistysten ja piirien logot löytyvät sydänyhteisön mediapankinsta osoitteesta https://sydanliitto.kuvat.fi/ Piirit ja yhdistykset osiosta. Ja salasanahan oli Sydänyhteisö1)

Lisää omat sometilisi näin

  1. Valitse vasemmalta navigaatiosta Yleiset asetukset. Näkyville tulee Ulkoasu-välilehti. Vaihda Sosiaalinen media -välilehdelle.
  2. Palvelussa on valmiina Sydänliiton sosiaalisen median kanavien osoitteet. Vaihda tilalle omien kanaviesi osoitteet. Voit halutessasi poistaa myös sellaisia kanavia, joita teillä ei ole käytössä. Poistaminen tehdään rivin oikealta viemällä hiiri oikeanpuoleisimpaan tyhjään sarakkeeseen. Tällöin tulee esille vaihtoehto poista rivi. Voit myös halutessasi lisätä uusia rivejä painamalla sinisestä painikkeesta Lisää rivi.
  3. Muista viimeisenä painaa sinistä painiketta Update/Päivitä.

 

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut