Hyppää sisältöön
Etusivu / Koulutus / Sydänsivustot / Tukea osion muokkaaminen

Tukea osion muokkaaminen

Tukea-osioon on valmiiksi syötetty meidän erilaiseen sairastuneiden tukemiseen liittyvät pohjatekstit ja kuvat. Voit halutessasi vaihtaa kuvia ja tekstejä

Tiina Vuorinen, Järjestökoordinaattori Eeva Hietalahti, Markkinointi- ja viestintäjohtaja
Julkaistu 7.4.2021
Päivitetty 28.4.2021

Tukea-osiossa olevat osiot

Hero-osion teksti ja taustakuva: Voit muokata tekstejä tekstilaatikossa. Voit halutessasi käyttää teksin muokkaukseen tekstieditoria ja tehdä linkkejä tekstiin. Huomioi, että tekstin pituus tulee olla lyhyt, koska teksti näytetään kuvan yhteydessä pienessä valkoisessa laatikossa.

Pääsisältö: Tähän voit vaihtaa haluamasi tekstin, joka liittyy tarjoamaamme tukeen. Voit hyödyntää editorista erilaisia lihavointi, kursivointi ja listaustoimintoja. Voit myös jakaa tekstiä käyttämällä väliotsikoita, mutta älä pidennä tekstiä liian pitkäksi koska liian pitkä teksti ei ole helposti luettavissa. Katso ohje otsikoiden tekemiseen alta.

Kuva+teksti: Tämä osio on tarkoitettu erilaisiin nostoihin. Palveluun on valmiiksi tehty linkkejä kurssitoimintaan, vertaistukihenkilöhakuun sekä tapahtumakalenteriin. Yhdistyssivuilla on linkki myös yhdistyksen yhteyshenkilöihin.  Voit halutessasi muuttaa niitä, sekä kuvia että tekstejä. Voit myös halutessasi vaihtaa niiden linkkejä. Katso ohje linkin eli napin tekemisestä alta.

 

Vinkkejä:

Linkin luominen:

  1. Maalaa haluamasi sana
  2. Valitse tekstieditorista klemmarin näköinen painike
  3. Syötä haluamasi linkki kopioimalla linkin osoite suoraan selaimesta, jotta voit varmistua että osoite on oikein

Napin eli kehystetyn linkin luominen

  1. Mene teksin kohtaan, mihin napin haluat.
  2. Paina ylälaidassa olevaa Nappi-sanaa
  3. Syötä pyydetyt tiedot (Napin teksti ja URL). Muista taas syöttää osoite kopioimalla se selaimen osoitekentästä.

Väliotsikoiden tekeminen sivuille

  1. Maalaa haluttu teksti, jonka haluat muuttaa otsikoksi
  2. Valitse Omat tyylit
  3. Valitse sen alta sopiva otsikkotyyli. Pääotsikkoa käytetään sivuston isoissa otsikoissa eli esimerkiksi sivujen nimissä ja isommissa väliotsikoissa. Väliotsikko on sopiva esimerkiksi Kuva ja teksti -osion otsikoille. Väliotsikko 2 toimii hyvin esimerkiksi pidemmän tekstin väliotsikoinnissa. Kappale tarkoittaa ihan tavallista leipätekstiä. Muita vaihtoehtoja ei kannata käyttää.

 

HUOM! ÄLÄ KOSKAAN VIE TUKEASIVUA TAI MUITA OLETUS SIVUJA ROSKAKORIIN.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut