Hyppää sisältöön
Etusivu / Koulutus / Sydänsivustot / Sivun lisääminen navigaatioon Valikot-osiosta

Sivun lisääminen navigaatioon Valikot-osiosta

Valikot-osio on paikka, josta muokataan sivut näkymään navigaatiossa. Eli käytännössä se, miten saat uuden luomasi sivun esimerkiksi Toimintaa-osion alle näkyviin.

Eeva Hietalahti, Markkinointi- ja viestintäjohtaja Tiina Vuorinen, Järjestökoordinaattori
Julkaistu 20.4.2021
Päivitetty 26.4.2021

Näin nostat sivun navigaatioon näkyviin

Uutta sivua muokatessasi saatoit muistaa jo valita siihen Sivun ominaisuudet -kohdasta sen kohdan, minkä alle kyseisen sivun halusit. Hienoa! Jos et, katso uuden sivun luomisen ohje tästä. Tuo valinta sivua luodessa saa aikaan vasta sen, että sivun osoitteessa (URL) näkyy se osio, missä ajattelet kyseisen sivun sijaitsevan. Esimerkiksi Toimintaa-osiossa. Sinun tulee vielä erikseen nostaa se näkyviin navigaatioon ja teet sen näin:

  1. Valitse kohta Valikot vasemman sivun nagigaatiosta ylläpidosta
  2. Vasemmalla Sivut osiossa näkyvät kaikki sivut, jotka olet luonut omaan palveluusi. Uutiset eivät näy tässä, vain sivut.
  3. Etsi tuosta listalta uusi sivusti, ruksaa sen kohdalla oleva laatikko ja paina Lisää valikkkoon.
  4. Tämän jälkeen tekemäsi sivu näkyy kuvaruudun oikealla puolella, joka on sinun sivustosi valikko. Tänne lisätty uusi sivu menee aina viimeiseksi sivuksi ja löytyy näin ollen viimeisenä valikosta.
  5. Voit siirtää sivun haluamaasi paikkaan joko käyttämällä laatikon oikealla olevia nuolia tai vielä helpommin raahaamalla sen haluttuun paikkaan. Raahaus tehdään siten, että mennään ko sivun kohdalle, painetaan hiiri pohjaan ja siirretään hiiren avulla sivu haluttuun paikkaan.
  6. Lopuksi muista päivittää näkymä painamalla ylhäältä oikealta sininen painike Tallenna valikko. Tämän jälkeen tekemäsi sivu näkyy haluamassasi kohdassa navigaatiossa.

 

Katso tästä video sivun lisäämisestä alasivuksi navigoon omille sivuillesi.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut