Hyppää sisältöön
Etusivu / Kasvisruoka on sydämen asia!
Tampereen Sydänyhdistys
Julkaistu 4.3.2024
Päivitetty 11.3.2024

Kasvisruoka on sydämen asia!

Sydän rakastaa kasvisruokaa! Tiesitkö, että kasvikset ovat itsessään kuin pieni monivitamiinipurkki. Kasvikset sisältävät koko joukon vitamiineja ja kivennäisaineita. Mitä monipuolisemmin eli värikkäämmin kasviksia, hedelmiä, marjoja syö, sitä parempi. Sydänliitto on koonnut sivuston, jolta löytyy monenlaisia vinkkejä ja herkullisia reseptejä, jotta me voisimme helposti lisätä kasvisten syöntiämme. Tutustu sivustoon tästä.

Myös yhdistys puhuu sydänterveellisen ruoan ja etenkin kasvisten puolesta maaliskuun tapahtumissa!
Poimi kevään tapahtumat ja tilaisuudet kalenteriisi:

La 9.3. klo 11–17 K50-messut – vietä hyvinvointipäivä Tampere-talossa! Tilaisuus on maksuton. Tutustu päivän ohjelmaan tästä.

Ti 12.3.2024 klo 18 Sydänliiton verkkoluento: Miten siirtyä kasvispainotteisempaan ruokaan? Ilmoittaudu luennolle tästä.

Ke 13.3. klo 10–14 Ravitsemus-teemapäivä TAYS keskussairaalan OLKA-pisteellä. Oletko käynnillä keskussairaalassa, poikkea luonamme vanhassa pääaulassa ja tutustu suolanäyttelyyn!

Ti 19.3. klo 18 Yleisöluento: Elämän suola ei ole purkissa – faktoja suolasta ja vinkkejä vähentämiseen. Luennoitsijana laillistettu ravitsemusterapeutti, THM Tuija Pusa, Sydänliitosta. Paikan päällä Sampolan auditoriossa, Sammonkatu 2 tai suorana verkossa, linkki etusivulla sydan.fi/tampere

Muistathan myös maaliskuussa alkavan Virkeät Ikämiehet -kurssimme – kurssilla kokkaillaan myös kasvisruokia! Kurssilla on vielä pari paikkaa vapaana, ilmoittaudu 13.3. mennessä tampere@sydan.fi tai 040 826 2386. Lue lisää kurssista tästä.

Ruokateema jatkuu vielä huhtikuussakin, jolloin yhdistys on mukana Kauppahallissa Lähellä! -ruokatapahtumassa lauantaina 27.4. klo 11–15!

 

Nähdään tapahtumissa!

Tampereen Sydänyhdistys

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot