Hyppää sisältöön
Etusivu / Sydänviikolla liikutaan!

Valtakunnallinen Sydänviikko pyörähtää käyntiin sunnuntaina 12.5. teemalla Liikkuen hyvää sydämelle. Tampereen Sydänyhdistys järjestää viikon kunniaksi aktiivista toimintaa Tampereella ja Valkeakoskella 12.–19.5.

Merkitse Sydänviikon tapahtumat kalenteriisi ja tule mukaan liikkumaan luonnossa!

Kävelyryhmä Valkeakoskella 13.5. klo 10.30–11.30

Lähde kävelylle Liikkuva Sydän – Valkeakoski -kävelyryhmän kanssa. Lähtö keskusaukiolta osoitteesta Valtakatu 20, Putkan edestä. Tapahtuma on kaikille avoin, ei ennakkoilmoittautumista – tule vain paikan päälle. Kävely kestää noin tunnin, ja sen aikana voi käydä myös vertaistuellisia keskusteluja.

Verenpaineen mittausta Valkeakoskella 13.5. klo 13–15

Tervetuloa tarkistuttamaan verenpaineesi Valkeakosken Keskusapteekkiin osoitteessa Hakalantie 1. Mittaus on maksuton ja ilman ajanvarausta.

Porrasjumppaa Pyynikillä 14.5. ja 17.5.

Nostata sykettäsi Pyynikin portaissa tiistaina 14.5. klo 16.30–17.30 ja perjantaina 17.5. klo 10.30–11.30! Tapahtuman alussa verrytellään kävellen ja sen jälkeen siirrytään portaisiin tekemään ohjattuja jumppaliikkeitä. Lähdöt Pyynikin näkötornin edestä. Mukana yhdistyksen vapaaehtoisia ja vertaistukihenkilöitä sekä yhdistyksen työntekijä. Tapahtuma on maksuton ja mukaan voi tulla, olit jäsen tai et. Ilmoittaudu 13.5. mennessä tampere@sydan.fi tai puh. 050 336 7944.

Löytöretki Seitsemisen kansallispuistoon 15.5.

Lähde mukaan patikkaretkelle Seitsemisen kansallispuistoon keskiviikkona 15.5. Bussikuljetus lähtee Valkeakosken linja-autoasemalta klo 7.45 ja Tampereelta Keskustorilta klo 8.30. Retkipäivä sisältää sämpyläkahvit, opastetun kävelyn n. 2 kilometrin patikkareitillä, tutustumisen Koveron metsätorppaan ja luontokeskukseen sekä buffetlounaan. Paluu Tampereelle klo 16.45 ja Valkeakoskelle klo 17.30. Retken oppaana toimii kokenut erä- ja luonto-opas Erkki Penttilä, Piellokas Oy:sta.

Retken hinta on 60 euroa Tampereen Sydänyhdistyksen jäsenille, ei-jäsenille 64 e. Hinta sisältää matkat, erä- ja luonto-oppaan palvelut ja ruokailut. Muistathan kertoa ilmoittautumisen yhteydessä, onko sinulla erityisruokavaliota.

Sitova ilmoittautuminen 7.5. mennessä. Ilmoittautumiset sähköpostitse tampere@sydan.fi tai puh. 050 336 7944.

Kävelyryhmä Tampereella 16.5. klo 10.30–11.30

Tule lenkkeilemään Liikkuva Sydän – Tampere -kävelyryhmän kanssa ja ihastele kevääseen heräävää luontoa. Kokoonnumme lähtöön Kauppi Sports Centerin edessä. Ei ennakkoilmoittautumista, tule vain kävelemään. Kävelet sitten hitaammin tai nopeammin, olet tervetullut mukaan kivaan porukkaan!

Sydänviikko on mainio hetki liittyä jäseneksi!

Vinkkaa kaveri Sydänviikolla 12.–19.5. yhdistyksen jäseneksi niin olette molemmat mukana kesäisten narureppujen ja ruokakirjojen arvonnassa! Jaa ilmoittautumislinkki ja pyydä mainitsemaan ilmoittautumislomakkeen lisätiedoissa oma nimesi. Sydänliitto arpoo lisäksi kaikkien Sydänviikolla liittyneiden kesken kylpylälahjakortin. Liity jäseneksi täällä.

Tavataan tapahtumissa ja tehdään hyvää sydämelle!

Tampereen Sydänyhdistys

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot