Hyppää sisältöön
Etusivu / Ajankohtaista lokakuu 2024 / Sydänliiton turvallisemman tilan periaatteet

Sydänliiton turvallisemman tilan periaatteet

Sydänliitolle on laadittu yhteiset turvallisemman tilan periaatteet. Alta löydätte kirjalliset ohjeet sekä saatekirjeen, joihin toivomme teidän tutustuvan. Mukana olevaa PowerPoint-pohjaa voi hyödyntää, mikäli periaatteita halutaan esittää tilaisuuksissa tai muuten käsitellä yhdessä.

Anna Autio, järjestökoordinaattori
Julkaistu 17.10.2024

Meille Sydänliitossa on tärkeää, että ylläpidämme positiivista ja tasa-arvoista toimintakulttuuria. Jäsenjärjestön aloitteesta Sydänliitolle on laadittu kirjalliset turvallisemman tilan periaatteet. Turvallisemmat tilat eivät suinkaan ole uusi asia ja moni on saattanut vastaaviin periaatteisiin jo tutustuakin. Yhteisten periaatteiden laatiminen on Suomessa yleistynyt, ja ne näkyvät yhä useamman yrityksen ja järjestön verkkosivuilla sekä erilaisissa tapahtumissa.

Turvallisemman tilan periaatteitamme esitellään myös sydan.fi-sivuston puolella: Sydänliiton turvallisemman tilan periaatteet – Sydänliitto (sydan.fi)

Turvallisemman tilan periaatteet -ohjeistus sekä liitemateriaali löytyvät tästä artikkelista sekä Yhdistyspalvelun Hallinto-sivuilta kohdasta Johtaminen. Vihkoon on koottu mm. käytännöllisiä toimintaohjeita hankaliin tilanteisiin. Ohjeistus kannattaa käydä keskustellen läpi toiminnasta vastaavien ja ohjaajien kanssa.

Lisätietoja antaa hallintopäällikkö Katja Hohtari.

 

 

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut