Uutisia ruokatoiminnasta syksy 2021
Tästä uutiskirjeestä löydät viimeisimmät ideat yhdistyksen ruokatoiminnan tueksi.
Yhdistyksen ruokatoiminnan tueksi on kehitetty arviointityökalu sekä uusia toimintaideoita kasvisten käyttöön liittyen. Kevään ruoka-aiheiset webinaarit ovat myös hyödynnettävissä yhdistystapahtumissa ja ruokavastaavien koulutukset jatkuvat syksyllä.
Uusia ideoita kasvisnäyttelyiksi
Kasvisten satokausi on parhaimmillaan näin syksyn saapuessa. Erilaisia kasviksia on helppo ja kiva maistella yhdessä tai arvuutella osallistujien kasvistietoutta. Näitä varten on kehitetty kaksi uutta toimintaideaa ohjeineen. Tutustu ideoihin ja toteuta yhdistyksessäsi.
Tutustu:
Ruokatoiminnan arviointiin työkalu
Yhdistyksen ruokatoiminnan tilannearviointia ja kehittämistä varten on tehty helppo työkalu. Se mukailee liikunnan vastaavaa itsearviointityökalua. Se helpottaa hahmottamaan yhdistyksen nykyistä toimintaa ja antaa mahdollisuuksia ja ideoita kehittämistoimintaan.
Uudet luentotallenteet ruoasta
Tuotepäällikkö Mari Olli piti kaksi webinaaria ruoka-asioista viime keväänä. Tunnin mittaisia, käytännönläheisiä ja innostavia luentoja voi katsoa omaksi iloksi, sydänkerhossa tai sydänyhdistyksen tapahtumissa.
Katso myös kaikki muut Sydänliiton ruoka-aiheiset verkkoluennot.
Syksyllä 2021 ruokatreffejä
Syksyllä järjestetään ruokatreffit uusille yhdistysten ruokatoimijoille. Jos ruokatoiminta kiinnostaa, etkä ole aiemmin osallistunut ruokatreffeille, ilmoittaudu nyt mukaan.
Jos olet jo osallistunut ruokatreffeille, järjestämme jatkotreffit verkossa. Treffeillä keskustellaan ruokatarjoiluiden järjestämisestä.
Kaikki syksyn ruokatreffit löytyvät Koulutusuutisista.