Hyppää sisältöön
Etusivu / Ruoka ja ravitsemus / ruoka ja ravitsemus / Uutisia ruokatoiminnasta syksy 2021

Uutisia ruokatoiminnasta syksy 2021

Tästä uutiskirjeestä löydät viimeisimmät ideat yhdistyksen ruokatoiminnan tueksi.

Tuija Pusa
Julkaistu 23.8.2021
Päivitetty 28.9.2023

Yhdistyksen ruokatoiminnan tueksi on kehitetty arviointityökalu sekä uusia toimintaideoita kasvisten käyttöön liittyen. Kevään ruoka-aiheiset webinaarit ovat myös hyödynnettävissä yhdistystapahtumissa ja ruokavastaavien koulutukset jatkuvat syksyllä.

Uusia ideoita kasvisnäyttelyiksi

Kasvisten satokausi on parhaimmillaan näin syksyn saapuessa. Erilaisia kasviksia on helppo ja kiva maistella yhdessä tai arvuutella osallistujien kasvistietoutta. Näitä varten on kehitetty kaksi uutta toimintaideaa ohjeineen. Tutustu ideoihin ja toteuta yhdistyksessäsi.

Tutustu:

Ruokatoiminnan arviointiin työkalu

Yhdistyksen ruokatoiminnan tilannearviointia ja kehittämistä varten on tehty helppo työkalu. Se mukailee liikunnan vastaavaa itsearviointityökalua. Se helpottaa hahmottamaan yhdistyksen nykyistä toimintaa ja antaa mahdollisuuksia ja ideoita kehittämistoimintaan.

Tutustu arviontityökaluun.

Uudet luentotallenteet ruoasta

Tuotepäällikkö Mari Olli piti kaksi webinaaria ruoka-asioista viime keväänä. Tunnin mittaisia, käytännönläheisiä ja innostavia luentoja voi katsoa omaksi iloksi, sydänkerhossa tai sydänyhdistyksen tapahtumissa.

Katso myös kaikki muut Sydänliiton ruoka-aiheiset verkkoluennot.

Syksyllä 2021 ruokatreffejä

Syksyllä järjestetään ruokatreffit uusille yhdistysten ruokatoimijoille. Jos ruokatoiminta kiinnostaa, etkä ole aiemmin osallistunut ruokatreffeille, ilmoittaudu nyt mukaan.

Jos olet jo osallistunut ruokatreffeille, järjestämme jatkotreffit verkossa. Treffeillä keskustellaan ruokatarjoiluiden järjestämisestä.
Kaikki syksyn ruokatreffit löytyvät Koulutusuutisista.

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut