Hyppää sisältöön

6 posts found.

Date selected: tammikuu 2018

Clear search

Search

Tags

Vatvomatta paras

​Juttelin kerran lämpimikseni ystäväni kanssa, kuinka voisin perustaa jonotustilanteisiin palvelun, jossa kerron, minkä jonoista minä valitsisin, niin asiakas voisi sitten mennä ihan mihin tahansa muuhun jonoon, muttei siihen. Huiman liikeideani takana oli kokemukseni siitä, että usein juuri se jono, jonka minä valitsen, ei liiku mihinkään. Ja muissa jonoissa ihmiset etenevät reippaaseen tahtiin.

Read Article

​Joka vuosi on sydäntyön juhlavuosi

Viime vuonna vietimme maamme itsenäisyyden juhlavuotta, Suomi100-juhlaa. Juhlavuosi oli kiitollisuuden osoitus ennen kaikkea sotiemme veteraaneille ja koko veteraanisukupolvelle heidän työstään Suomen itsenäisyyden saavuttamiseksi. Vaikka juhlavuosi on ohi, on meillä monia juhlan aiheita edelleen.

Read Article

​Uudenvuoden ennuste

Vuodet eivät ole veljiä keskenään. Tai pitänee muotoilla muodikkaan sukupuolineutraalisti: Vuodet eivät ole sukua keskenään. Ovat vuodet miten erilaisia tahansa, rohkenen ennakoida alkanutta vuotta 2018 aiempien vuosien perusteella. Ennusteeni saattaa tosin toteutua vasta keväänkorvalla 2019. Ennusteeni koskee uutta alkoholilakia.

Read Article

​Neljä vuodenaikaa – terveydeksi

Luonto tekee meille hyvää. Sen terveysvaikutuksista on viime aikoina saatu yhä vankempaa tutkimusnäyttöä. Luonnon vaikutukset näkyvät mm. verenpaineessa ja sydämen sykkeessä. Huomion arvoista on se, että luonnon terveysvaikutukset eivät selity yksin fyysisen aktiivisuuden lisääntymisellä. Vuonna 2018 sydänyhdistysten ja latuyhdistysten yhteisenä teemana on ulkoilu terveyden voimavarana.

Read Article

​Sydämellä 60 vuotta

Lukijat tekevät Sydämen. Osa teistä on ollut mukana vasta muutaman numeron, osa paljon kauemmin. Ehkä jonkun kotiin Sydän on tullut vuodesta 1958 saakka? Jokaisen antama palaute on yhtä tärkeä.

Read Article

​Nautinnollista ulkoliikuntaa

Sepelvaltimotautia sairastavalle suositellaan säännöllistä liikuntaa. Se vaikuttaa edullisesti verenpaineeseen ja veren rasva- ja sokeriaineenvaihduntaan, auttaa hallitsemaan painoa, virkistää ja rentouttaa. Sen avulla voi hoitaa sairautta. Ulkoliikunta ja etenkin luonnossa liikkuminen on mitä parhainta liikuntaa sepelvaltimotauti sairastavalle, kun huomioi oman sairautensa.

Read Article

Haku

Löytynyt 0 tulokset