Flytta dig till innehållet

fi

sv

Årets medlemsvärvare belönades

Hjärtförbundet belönade Merikarvias, Joutsenos och Leppävirtas hjärtföreningar för deras framgång i medlemsvärvningstävlingen under Hjärtveckan. Prisutdelningstillfället för Årets medlemsvärvare 2018 anordnades i Hjärtförbundets utrymmen i Åggelby i slutet av september.

Tiina Eloranta
Julkaistu 24.10.2018
Uppdaterad 18.2.2019
Årets medlemsvärvare belönades. Bild Cecilia Bergström

– Det finns hjärtföreningar, som upprepade gånger ökar sitt medlemsantal och får nya, ivriga frivilliga med i sin verksamhet. Föreningarna har arbetat flitigt, men ännu finns det mycket att göra för att vi ska få det totala medlemsantalet att öka, tackar Hjärtförbundets medlemskoordinator Tiina Vuorinen föreningarna för deras hjärtarbete.

Päivi Halonen från Leppävirtas hjärtförening berättar, att tyngdpunkten i deras verksamhet ligger på värvandet av nya medlemmar.

– Vi ville få synlighet året runt, så vi öppnade ett hjärtcafé. Dessutom har vi skaffat samarbetskompanjoner, så som läroinrättningar och en lokaltidning. – Soisalon Seutu är en mycket stark samarbetskompanjon, berömmer Halonen lokaltidningen.

Jouko Hietanen från Joutsenos hjärtförening berättar, att de anordnar många evenemang och att tyngdpunkten i huvudsak ligger på motions- och konditionsverksamhet. – Till exempel cyklar vi tillsammans på tisdagarna.

Hietanen berömmer också det lokala lopptorget. – Lopptorget har varit ett fantastiskt ställe att värva medlemmar på.

Också i Merikarvia anordnas många evenemang.

– I våras arrangerade vi ett gemensamt motionsevenemang tillsammans med marthorna, berättar Veli Huhtanen.

De belönade föreningarna fick en tablettdator.

– Inte har den kommit lätt den här, erkänner Hietanen och lyfter upp tablettdatorn, som överläts av Jani Määttänen från Elisa.

Lue seuraavaksi

Sökning

Hittades 0 resultat