Hyppää sisältöön
Etusivu / Liity ja voita 100 euron lippu.fi -lahjakortti

Jäsen, onko sinulla ystävä tai läheinen, joka olisi kiinnostunut Tampereen Sydänyhdistyksen jäsenyydestä? Jos on, niin nyt kannattaa houkutella kaveri mukaan!

Huom! Kaikki loka-, marras- tai joulukuussa 2023 liittyneet uudet jäsenet sekä jäsenhankkijat ovat mukana 100 euron arvoisen lippu.fi -lahjakortin arvonnassa. Liittyminen on lisäksi maksutonta loka- marras- tai joulukuussa, maksat jäsenmaksun vasta vuonna 2024.

Uusi jäsen, toimi näin: liity tästä Tampereen Sydänyhdistykseen – olet automaattisesti mukana arvonnassa.

Liityitkö kaverin houkuttelemana? Ilmoittakaa sähköpostilla tampere@sydan.fi uuden ja vanhan jäsenen nimet. Näin olette molemmat mukana arvonnassa. Arvonta suoritetaan viikolla 2/2024 ja voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Miksi liittyä?

Tampereen Sydänyhdistys tarjoaa tietoa sydänterveydestä, monipuolista toimintaa liikunnasta ruoanlaittoon sekä tukea sydänsairauden tai suurentuneen riskin kohdatessa ja eväitä niiden kanssa elämiseen. Saat kotiisi neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Sydän-lehden. Sydän-lehdessä on mukavia elämän makuisia juttuja, tutkittua tietoa sydänterveydestä, reseptejä, ristikko ja paljon muuta.

Esimerkkejä Tampereen Sydänyhdistyksen jäseneduista:

  • Ruokakurssit – pääset maksutta yhdelle yhden illan ruokakurssille.
  • 1-2 käyntiä Sydänneuvolassa terveydenhoitajan vastaanotolla – keskusteluja sydänterveydestä
  • Liikuntalajikokeilut – ensi vuonna kokeillaan kahvakuulaa, keilailua ja paljon muuta
  • Löytöretket kulttuuriin – tänä kesänä yhdistyksen jäsenet ja heidän läheisensä tutustuivat Hattulan Pyhän Ristin kirkkoon ja sen seinämaalauksiin kirjailija Anneli Kannon opastamana.
  • Ja paljon muuta! Tutustu monipuoliseen toimintaamme verkkosivuillamme.

Saat käyttöösi myös Sydänliiton jäsenedut – etuja laivamatkoista ja silmälaseista, lue kaikista eduista tästä.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot