Hyppää sisältöön
Etusivu / Paikka auki Tampereen Sydänyhdistyksessä

Etsimme sinua, joka olet ulospäinsuuntautunut ja yhdistystoiminnasta kiinnostunut työntekijä. Järjestöassistentin tehtävissä pääset kohtaamaan uusia ihmisiä, teet asiakasneuvontaa ja hoidat monipuolisia viestintä- ja toimistotehtäviä. Olet mukana tapahtumien ja ryhmätilaisuuksien järjestämisessä ja toisinaan huolehdit kahvituksesta. Pienen työtiimin osana työskentelet sydänsairastuneiden ja riskiryhmässä olevien arjen voimavarojen ja sydänterveyden edistämiseksi.

Eduksesi katsomme jonkin seuraavista:

  • Sosiaali- ja terveysalan koulutus
  • Tietotekniset taidot
  • Viestintäosaaminen (mm. sosiaalinen media, verkkosivupäivitys, visuaalinen viestintä)
  • Kokemus ja ymmärrys vertaistuesta ja vapaaehtoistoiminnasta
  • Kokemus ikääntyvien kanssa työskentelystä
  • Työhön tarttuva asenne ja aktiivinen ote työtehtäviin
  • Vuorovaikutustaidot

Työtehtävä kuuluu sosiaali- ja terveysministeriön (STM) Paikka auki -ohjelmaan (paikka-auki.fi): Etsimämme henkilö on osatyökykyinen (ilman ikärajausta). Työsuhde kestää 12 kk ja on osa-aikainen (60 %). Paikka auki -ohjelman kautta aiemmin työllistynyttä henkilöä emme voi valita tehtävään. Työtehtäviä voidaan jonkin verran räätälöidä valituksi tulleen henkilön osaamisen ja kehittymistoiveiden mukaan. Työtehtäviin saa perehdytyksen ja ohjausta.

Työpaikka sijaitsee pääosin Tampereen Sydänyhdistyksen toimitiloissa Tampereen keskusta-alueella, mutta tapahtumia ja tilaisuuksia järjestämme koko Tampereen ja Valkeakosken alueilla. Työ alkaa 1.4.2024 tai sopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko? Luethan lisää TE-palveluiden Työmarkkinatorilta.

Tampereen Sydänyhdistys tukee toiminnallaan sydänsairastuneiden arjen voimavaroja ja edistää sydänterveyttä. Olemme olemassa sydänsairastuneita, riskiryhmään kuuluvia ja omasta sydänterveydestään kiinnostuneita varten. Toimintamme on tavoitteellista ja ajankohtaista ja sen taustalla ovat näyttöön perustuva tieto ja ihmisyyttä kunnioittavat arvot. Vahvana näkökulmana meillä on ennalta ehkäisy. Teemme yhteistyötä mm. hyvinvointialueen, toiminta-alueemme kaupunkien, yhdistystoimijoiden ja erilaisten terveydenhuollon yksiköiden kanssa. Kattojärjestömme on Suomen Sydänliitto.

Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot