Hyppää sisältöön
Kaikki Liikunta Mielen hyvinvointi Ruoka Ryhmät ja kerhot

Sydänyhteisön toimintavinkit -lehtinen

Yhteiskunta muuttuu ja haastaa aika ajoin koko sydänyhteisöä keksimään uusia toimintatapoja, joilla tavoittaa ihmisiä. Koronan aiheuttamassa poikkeustilanteessa sydänyhteisö päätti toimia ja ideoida yhdessä Sydänyhteisön toimintavinkit syksy 2020 -lehtisen.

Markku Holmi
Julkaistu 17.8.2020

Kesto

Aina Käytettävissä. Yksittäiset toimintatavat eri kestoisina.

Valmistelut

Sydänyhteisön vinkkilehtinen on ideoitu ja koottu yhdessä. Hyviä toimintatapoja on kartoitettu yhdistyksiltä, piireiltä ja valtakunnallisilta jäsenjärjestöiltä. Mielen hyvinvointiin, liikkumiseen, ravitsemukseen ja vertaistukeen liittyvät toimintaideat ovat sellaisia, joita voi toteuttaa omatoimisesti, läheisen ihmisen kanssa tai myös ryhmässä, jos tilanne sen sallii.

Materiaalit

Suomen- ja ruotsinkielinen Sydänyhteisön toimintavinkit syksy 2020 -lehtinen löytyy mediapankissa Piirien ja yhdistysten kansiossa. Kansion salasana on Sydänyhteisö1

Suorat linkit:

Tukea toiminnan käynnistämiseen

  • Toiminnan käynnistämiseen on mahdollista saada tukea omasta Sydänpiiristä tai valtakunnallisesta jäsenjärjestöstä. Olkaa rohkeasti yhteydessä!

Vinkit

  • Syksyn toimintaan sopivat vinkit löytyvät vinkkilehtisen lisäksi kootusti Yhdistyspalvelusta sydan.fi/yhdistyspalvelu. Valitse päänavigaatiosta Toiminta → Toimintaideoita. Avautuneella sivulla aihealueeksi tulee valita Metrin päässä kaverista.
  • Kaikki toiminta tulee kirjata Kilta-järjestelmään Tapahtumat-toiminnon kautta → Lisää piirin/yhdistyksen tapahtuma. Tapahtuman/toiminnan jälkeen kirjaa osallistujamäärä (eri henkilöt) tai kohderyhmän koko Kiltaan kyseisen tapahtuman/toiminnan kohtaan. Lue lisää kirjaamisesta sydan.fi/yhdistyspalvelu/kilta/
Mahtavia hetkiä toimintavinkkien kokeiluun ja niiden käyttöönottoon!

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut