Hyppää sisältöön
Etusivu / Liikunta / Yhteistyö oman kunnan kanssa

Yhteistyö oman kunnan kanssa

Sydänyhdistyksen liikuntatoiminnan yksi keskeinen yhteistyökumppani on oma kunta ja sen liikunta-tai vapaa-aika- ja terveystoimi.

Annukka Alapappila
Julkaistu 11.8.2023
Päivitetty 27.9.2023

Sydänyhdistys voi saada omasta kunnastaan monelaista tukea omaan liikuntatoimintaansa. Tuki voi taloudellista tukea, ohjaajatukea, välinelainausta tai vaikkapa matalampaa tilavuokraa liikuntatilasta.

Kunnan tuki sydänyhdistyksen liikuntatoimintaan

Sydänliitto on liikuntajärjestö ja siten myös sydänyhdistys voi hakea taloudellista tukea toimintaansa kunnan liikunta-tai vapaa-aika-tai terveystoimelta. Jokaisen sydänyhdistyksen kannattaa selvittää omasta kunnasta, kumpi toimintatapa on käytössä vai onko toimintatapa jokin muu. Liikunta-tai vapaa-aikatoimi voi edellyttää, että avustuksen saajan tulee olla liikuntajärjestö. Sydänyhdistys liikuntajärjestönä -lomake perustelee sydänyhdistyksen aseman liikuntajärjestönä ja sen voi liittää täytettynä sydänyhdistyksen liikunta-avustushakemukseen. Syy avustuksen eväämiseen ei siis voi olla se, että sydänyhdistys ei ole liikuntajärjestö. Jos kaikesta huolimatta avustushakemus evätään tästä syystä, voit ottaa yhteyttä Sydänliiton liikunta-asiantuntijaan, annukka.alapappila@sydanliitto.fi, p. 040 5029091.

 

Materiaali Liikunnan verkkotapaamisesta 14.3.2022, jossa aiheena oli Kunta yhdistyksen liikuntatoiminnan tukena -mitä se tarkoittaa?

Materiaali Liikunnan verkkotapaamisesta 28.3.2022, jossa aiheena Kuntoportaat meidän kuntaamme?

Lue seuraavaksi

Ajankohtaista
Suunnittelu
Toimintaideoita
Viestinnän työkalut