Flytta dig till innehållet

fi

sv

Hem / Hjärt- och kärlsjukdomar / Medlemskortet och -räkningen med följande nummer av Sydän

Medlemskortet och -räkningen med följande nummer av Sydän

Hjärtförbundets medlemskort och giroblanketten för betalning av medlemsavgiften finns som vanligt som pärmbilaga i årets första nummer av tidningen Sydän.

Tiina Vuorinen
Julkaistu 17.10.2019

Förutom medlemskort kan du också betala medlemsavgiften med e-faktura eller direktdebitering.

Om du har gjort ett avtal om betalning av Hjärtförbundets medlemsavgift med e-faktura eller direktdebitering, kommer räkningen direkt till din nätbank. I så fall får du med Sydän 1/2020 endast ditt medlemskort och på giroblanketten finns endast kryss på det ställe där summan annars skulle stå.

Om du vill ta i användning e-faktura eller direktdebitering gör då så här:

E-faktura kan du börja använda genom att göra ett e-fakturaavtal, varefter räkningarna kommer direkt till din nätbank. Många banker erbjuder automatiskt ett e-fakturaavtal då du betalar en räkning. Följ då de anvisningar nätbanken ger.

Så här gör du ett e-fakturaavtal:

  1. Logga in i nätbanken
  2. Sök ur menyn e-faktura, e-fakturaavtal eller gör ett e-fakturaavtal
  3. Sök fakturautställaren med namnet Suomen Sydänliitto/jäsenmaksu
  4. Fyll i de uppgifter din nätbank begär och godkänn avtalet

OBS! Som identifieringsuppgifter fungerar ditt medlemsnummer

Direktdebitering passar för en betalare som inte använder nätbank, och därför inte kan använda e-faktura. Direktdebiteringsavtal görs med banken på det egna bankkontoret. Du får fortfarande som information en faktura, där direktdebitering uppges som betalningssätt. Medlemsavgiften debiteras automatiskt som en girering från ditt konto.

Mobilmedlemskort

Ifall du vill ha snabbare och bättre medlemsservice, ladda då ner mobilmedlemskortet. Hjärtförbundets mobilmedlemskort kan du ladda ner till din mobiltelefon från appbutiken. Du hittar kortet med sökordet Sydän eller Sydänliitto. Mobilmedlemskortets användarsignum är ditt medlemsnummer och som lösenordet fungerar ditt postnummer. På webbsidan sydanliitto.fi/mobiilijäsenkortti finns mera information om hur du laddar ner och börjar använda ditt mobilmedlemskort (på finska).

Nyttan med mobilmedlemskortet:

  1. du har alltid medlemskortet med dig
  2. du får genast aktuell information och medlemserbjudanden till din telefon
  3. du får info om evenemang och skolningar
  4. du hittar enkelt och snabbt kontaktuppgifter
  5. du kan lätt kontrollera och uppdatera dina medlems- och kontaktuppgifter

Ett tack till er som deltog i medlemsvärvningstävlingen

Tack till alla som aktivt deltar i hjärtarbetet. Ni har igen fått med flera tusen nya medlemmar i vår gemenskap och erbjudit fin verksamhet runtom i landet åt dem som redan är medlemmar.

Det är glädjande att få berätta, att många föreningar ökade sitt medlemsantal med t.o.m. över tio procent jämfört med föregående år.

De tre föreningar som lyckades bäst i Hjärtveckans medlemsvärvningstävling kommer att belönas i samband med Hjärtförbundets höstmöte. I Björneborg får hjärtföreningarna i Heinävesi, Härmä och Utajärvi motta sina pris.

Lue seuraavaksi