Hyppää sisältöön

Lajikokeilu: Uudet palloilulajit - yksi paikka vapaana

30
marras
15.30 — 16.30
Varalankatu 36
KUVAUS
Tule kokeilemaan uusia hauskoja palloilulajeja Varalan urheiluopistolle. Kokeiltavat palloilulajit ovat: Roundnet ja Pickleball. Tutustu alta tuntikuvauksiin. Tunnin meille vetävät Varalan liikuntaohjaajat.

Mukaan mahtuu 16 henkilöä - täynnä. Hinta on 10e / hlö.
Yksi paikka vapaana, ilmoittaudu tampere@sydan.fi 27.11. mennessä.

Lajikokeilut on tarkoitettu ensisijassa Tampereen Sydänyhdistyksen jäsenille ja heidän läheisilleen.


Mitä on Roundet?
Roundnet on monipuolinen 2vs2 -joukkuelaji, jossa ilmalla täytettävää palloa (halkaisija 10cm) pyritään lyömään maan pinnalle jännitettyyn, halkaisijaltaan n.90cm:ä olevaan, pyöreään verkkoon.

Lajissa pelivälineenä toimii Spikeball- setti, joka koostuu pallosta, sekä muovisille jaloille (korkeus 15cm) kehäksi jännitettävästä verkosta.

Roundnet on peli, jossa on paljon lentopallon elementtejä. Sinulla on parisi kanssa kolme kosketusta, mutta palloa ei lyödä verkon yli, vaan verkkoon! Pelialueena voi olla mikä tahansa niin 10m x 10m tasainen alue. Monesta muusta pallopelistä roundnet poikkeaa siten, että peliympäristö on 360 asteen alue, jossa ei ”omia puolia” tunneta.



Mitä on Pickleball?
Pickleball - Sporttinen ja koukuttavan hauska mailapeli, jossa tennis, sulkapallo ja pingis yhdistyvät uudella tavalla.

Mukaansatempaava pickleball sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille koululaisista senioreihin. Perustaidot on aloittelijankin helppo oppia ja onnistumisen kokemuksia saa nopeasti. Kokeneemmalle pickleball taas on nopeatempoinen, taitoa, taktiikkaa sekä hyviä refleksejä vaativa kilpailuhenkinen laji, joka on myös todella tehokasta liikuntaa.

LISÄTIEDOT
tampere@sydan.fi, puh. 040 826 238
PAIKAN TARKEMMAT TIEDOT
Varalan urheiluopisto
JÄRJESTÄJÄ
Tampereen Sydänyhdistys Ry
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot