Hyppää sisältöön

Liikuntakokeilu: Street jazz -tanssitunti

26
huhti
10 — 11
Hämeenkatu 9, Tanssikoulu Fabrika
KUVAUS
Lämpimästi tervetuloa Street jazz -tanssin alkeistunnille Tanssitalo Fabrikaan.

Street Jazz on nimensä mukaisesti katutanssia ja jazztanssia yhdistelevä fuusiotunti. Siinä yhdistyvät katutanssilajien rosoisuus ja jazztanssin linjakkuus. Ominaista on mm. rytmien käyttö sekä vaihtelevat erilaiset dynamiikat ja liikelaadut sekä niihin yhdistyvä vahva ilmaisu ja monipuolinen kehonkäyttö. Fuusiotuntina Street Jazz on usein vahvasti myös opettajan omaa liiketyyliä mukaileva. Tunneilla käydään molempien lajien perusteita läpi. Musiikki on monipuolista: se voi olla esim. hip hoppia, housea tai lyyrisempää musiikkia.

Tanssitunnille voi pukea sopivan rennot vaatteet, joissa on mukava liikkua. Tanssitunneille parhaat kengät ovat tavalliset sisäliikuntaan sopivat lenkkarit tai tennarit. Ota vesipullo mukaasi.

Tanssikoulu sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa osoitteessa Hämeenkatu 9. Sisäänäynti Varmantalon liukuovista ja nouskaa maisemahissillä 5. kerrokseen.

Fabrikalle on loistavat kulkuyhteydet. Koskipuiston ja rautatieaseman bussipysäkit ovat lähellä ja ratikka pysähtyy melkein oven edessä. Mikäli kuljet autolla, saat autosi kätevästi parkkiin P-Hämppiin. Pääset nousemaan P-Hämpistä hissillä suoraan Varmantalon liikekeskukseen ja Fabrikalle – kuivin jaloin.

Hinta 8e/hlö. Tanssitunti voidaan järjestää, jos tunnille ilmoittautuu vähintään 15 henkilöä.

Sitovat ilmoittautumiset ke 17.4. mennessä tampere@sydan.fi tai 0404 826 2386. Etusijalla Tampereen Sydänyhdistyksen jäsenet läheisineen.

Maksutiedot ja vahvistus tanssitunnin toteutumisesta lähetetään sähköpostitse torstaina 18.4.

LISÄTIEDOT
tampere@sydan.fi, 040 826 2386
JÄRJESTÄJÄ
Tampereen Sydänyhdistys Ry
Tietoa
Tukea
Liity jäseneksi
Yhteystiedot